" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Τό πολιτικό ἐποικοδόμημα ἔχει ἀνατραπῇ καί καταρρέει . Χρειάζεται νέα πολιτική πρότασις


Τοῦ Σπύρου Χατζάρα  
ἡ φωτό ἀπό ἐδῶ
Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες αναζητούν λύση στο πολιτικό αδιέξοδο και στα συσσωρευμένα προβλήματα τους, πέραν των σημερινών κοινοβουλευτικών σχηματισμών 


Αφού κάνανε το «τηλε-τζέρτζελο» με τον «ρεαλισμό» για τη Μακεδονία, ομολόγησαν όσα σας έλεγα για τις δημοσκοπήσεις. Υπάρχει τεράστιο κενό.
Ο κόσμος ψάχνεται . «Χαμηλά τα ποσοστά» του Κινήματος Αλλαγής, που δεν αποτελεί τη λύση. και «το παλεύει» στα ποσοστά της ΚΚΕ λτδ. 
Ο Σφύριζα και ο Αλεξ Χαβαναγκίλα «κρατάνε τους πιστούς» τους και τους επιδοματοφάγους , είναι γύρω από το 12% και πέφτουν.
Η εκστρατεία με την «λαμπάδα» και τον Επιτάφιο, δεν έπεισε, ότι το αβάπτιστο και άθεο κομμούνι «είναι ένας από εμάς». Ο ΣΦΥΡΙΖΑ, δεν ανακάμπτει.
Η συσπείρωσή του ,από το 28% , λένε ότι πήγε περίπου στο 32%. Δηλαδή , εντελώς Καπούτ. Βράστε Κόλλυβα.

Ο Αλαφούζος όμως,  που είναι «εκσυγχρονιστής», λέει ότι η συσπείρωση της Κουμουνδούρου  ανέρχεται στο 47%.

Ο Αλαφούζος, και η Βασιλίσσης Σοφίας λένε ότι ο Kulis-Μαρέβα θεωρείται «καταλληλότερος» από το 31% της Συναγωγής ενώ ο Αλεξ Οβριόπουλος από το 23%. 


Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό ἄρθρο ἐδῶ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου