" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ἀπό τόν Κολοκοτρώνη καί τόν Ἀνδροῦτσο στήν Ἑλλισάβετ Τσαρλαμπᾶ - Στάη καί ἀπό τόν Μοροζίνι στήν Μαντώ Μαυρογένους καί τόν Παττακό ! ΗΜΑΡΤΟΝ !

Μία σταγόνα Ἱστορία. ...Σπάνιες σταγόνες τῆς ἑλληνικῆς ἱστορίας, πού ἐξηγοῦν πολλά γιά τήν σημερινή μας κατάστασιν.

Kolokotronis01.jpgΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;

ΤΖΕΡΓΙΝΗΣ !!


Τριανταφυλλάκος Τζεργίνης, γενάρχης της οικογένειας.

https://el.wikipedia.org/wiki/Οικογένεια_Κολοκοτρώνη

ΤΙ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ; ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΣ;

Θεόδωρος Φαλέζ - Κολοκοτρώνης......

Ο Θεόδωρος Φαλέζ - Κολοκοτρώνης ήταν εγγονός του Γέρου του Μωριά και συνονόματος.Γιος του Γιάννη (Γενναίου) Κολοκοτρώνη και της Φωτεινής Τζαβέλλα. Γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1829 στο Ναύπλιο. Διατήρησε αποστάσεις από τους γονείς του, τους οποίους και θεωρούσε μέλη της Βαυαρικής Αριστοκρατίας, αφού μετά το κίνημα της 3ης Σεπτεμβρίου 1843, ο πατέρας του έγινε γερουσιαστής από τον Όθωνα. Ως προς το συνταγματικό κίνημα της 3ης Σεπτεμβρίου, τήρησε εχθρική στάση, γι'αυτό άλλωστε και αυτοεξορίσθηκε, πριν επιστρέψει παρακινούμενος από τον Όθωνα για να αναλάβει γερουσιαστής.


https://el.wikipedia.org/wiki/Θεόδωρος_Φαλέζ_-_Κολοκοτρώνης

Η λέξη φαλεζ σημαίνει γκρεμός (ψηλή απόκρημνη ακτή) falaise
https://el.wiktionary.org/wiki/falaise
faleza, faleze, falezie, falezo, falezy,falezach, falezami, falezo

faleza (jezyk polski)

etymologia:
(1.1) franc. falaise > skala nadmorska[1]
https://pl.wiktionary.org/wiki/faleza

falaise
From Old French faleise, from Old Frankish *falisa, from Proto-Germanic *falisaz (“rock, cliff”), from Proto-Indo-European *pelis-, *pels- (“rock, cliff”).
https://en.wiktionary.org/wiki/falaise

ΟΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΟΙ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΥΑΡΙΚΟ-ΦΡΑΓΚΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΦΑΛΕΖ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΑΛΕΖ-ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΒΑΥΑΡΩΝ

Η Φωτεινή Τζαβέλα – Κολοκοτρώνη ήταν πρώτη κυρία της χώρας. Γεννήθηκε στο Σούλι και ήταν κόρη του Φώτου Τζαβέλα. Το 1828 παντρεύτηκε τον Ιωάννη Κολοκοτρώνη, γιο του Θεόδωρου. Ύστερα απο πρόσκληση του Όθωνα έγινε κυρία επι των τιμών της βασίλισσας Αμαλίας, θέση στην οποία παρέμεινε για αρκετό καιρό φορώντας πάντα την παραδοσιακή σουλιώτικη φορεσιά. Το 1862, έτος που ανέλαβε την πρωθυπουργία ο άντρας της, έγινε η πρώτη κυρία της χώρας.

Μαζί με τον Ιωάννη Κολοκοτρώνη απέκτησε δύο γιούς, τον Θεόδωρο, γνωστό και ως Φαλέζ, και τον Κωνσταντίνο καθώς και πέντε κόρες, την Γεωργίτσα Πετιμεζά, την Αικατερίνη Ροδίου, την Ελένη Ζώτου, την Ζωΐτσα Μανώτου και την Ευφροσύνη που έμεινε ανύπαντρη.



http://24wro.com.gr/163157/blog-post_3540-12/#

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΝΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΤΙΜΕΖΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΟΤΑΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΗ

ΓΙΑ ΞΑΝΑΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ



https://el.wikipedia.org/wiki/Οικογένεια_Κολοκοτρώνη
 
Νικόλαος Στάης

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ήταν γιος του αρχαιολόγου Βαλέριου Στάη και της Χαρίκλειας Ροδίου. Από την πλευρά της μητέρας του καταγόταν από την οικογένεια Κολοκοτρώνη και ήταν απευθείας απόγονος του Γενναίου και του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση φοιτώντας στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Συμμετείχε στους Βαλκανικούς Πολέμους καθώς και στις πολεμικές συγκρούσεις της περιόδου 1917 - 1922. Την περίοδο 1940 - 1941 υπήρξε αρχηγός της αντιαεροπορικής άμυνας. Το 1946 προήχθη σε αντιστράτηγο και το 1948 αποστρατεύθηκε.

Απεβίωσε στην Αθήνα το 1958. Ήταν παντρεμένος με την Ασπασία Γκίνη και είχε αποκτήσει έναν γιό, τον Βαλέριο Στάη (1919 - 2004), αντιστράτηγο ε.α.


https://el.wikipedia.org/wiki/Νικόλαος_Στάης

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΛΛΗ(ΕΛΛΙΣΑΒΕΤ) ΣΤΑΗ :Είναι κόρη του βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων Μάρκου Τσαρλαμπά.Έχει κάνει τέσσερις γάμους. Ο πρώτος με τον δικηγόρο Νίκο Στάη (από τον οποίο κράτησε και το επίθετο της)


https://el.wikipedia.org/wiki/Έλλη_Στάη

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ!


Αποτέλεσμα εικόνας για Έλλη Στάη ανδρουτσος
 
Μάρκος Τσαρλαμπάς (ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ) Ήταν γόνος οικογένειας οπλαρχηγών, Ηπειρώτικης καταγωγής, που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο και στον αγώνα του 1821 στην Ήπειρο.

Η οικογένεια (ΤΣΑΡΛΑΜΠΑ) δραστηριοποιούταν τόσο στην Πρέβεζα όσο και στη Λευκάδα, με άγνωστη, όμως, απώτερη καταγωγή.


Στην Πρέβεζα βρίσκουμε μέλη της στη διάρκεια της πρώτης (1684-1699) και δεύτερης (1718-1797) βενετικής κατοχής της, και περιοχή των προαστίων της πόλης φέρει ακόμη το όνομα της οικογένειας. Στη Λευκάδα εντοπίζονται μέλη της οικογένειας από τα τέλη του 17ου αιώνα έως σήμερα και η εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος, στο κέντρο της πόλης, φέρεται ως ιδιοκτησία της οικογένειας.

Από την οικογένεια αυτή η κόρη Τσαρλαμπά, Ακριβή, ήταν γυναίκα του καπετάν Ανδρούτσου και μητέρα του Οδυσσέα Ανδρούτσου. Ο αδελφός της, Παναγιώτης Τσαρλαμπάς, ήταν αρχηγός των Πρεβεζάνων ενόπλων που συμπαρατάχθηκε με τους Γάλλους στη Μάχη της Νικοπόλεως. Όταν η μάχη πήρε δυσμενή τροπή για τους Γάλλους υποχώρησε και πέρασε στη Λευκάδα. Εκεί εγκαταστάθηκαν έκτοτε και αρκετοί απόγονοί τους.


https://el.wikipedia.org/wiki/Μάρκος_Τσαρλαμπάς

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;

Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ
ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ;

Η οικογένεια Στάη, ιταλικής (ΚΑΡΑΕΒΡΑΙΚΗΣ) καταγωγής, εμφανίζεται για πρώτη φορά στα 1573, όταν έξι μέλη της παρουσιάζονται να μετέχουν στο πρώτο συμβούλιο ευγενών του νησιού.


https://el.wikipedia.org/wiki/Οικογένεια_Στάη


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΡΕ;

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821.ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ!

ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΚΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ!


Manto Mavrogenous2.jpg

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ;

Ο γνωστός Βενετός στρατηγός Μοροζίνι του οποίου το όνομα ειναι η ιταλική εκδοχή του ονόματος Μαυρογένους, ειναι απόγονος της ιστορικής οικογένειας που τα ίχνη της
ανακαλύπτουμε στις δύο απο τις τρείς βυζαντινές μετοικεσίες, αυτές της Ρουμανίας και της Βενετίας.

Η οικογένεια Μαυρογένη συνδέθηκε συγγενικά με τις οικογένειες: Δημητρακόπουλου, Σούτσου, Μουρούζη, Μάνου, Νέγρη, Μάτσα, Καντακουζηνού, Σκαναβή, Σκορδύλη, Κονδύλη, Καΐρη, Καμπάνη, Κριεζή, Καρατζά, Μεταξά κ.α.


https://el.wikipedia.org/wiki/Οικογένεια_Μαυρογένη

Ο ΜΟΡΟΖΙΝΙ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ Η ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΦΑΡΕΣ

Η οικογένεια Μαυρογένη λέει συνδέεται με την οικογένεια Σκορδύλη.

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΚΟΚΟΡΕΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΚΟΡΔΥΛΗ

Ο Στυλιανός Γ. Παττακός ταν Έλληνας καθαιρεθείς αξιωματικός (ταξίαρχος τεθωρακισμένων) και ένας από τους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου .Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως καταγόταν από κλάδο της βυζαντινής οικογένειας των Σκορδιλών


https://el.wikipedia.org/wiki/Στυλιανός_Παττακός


Την οικογένεια Μάτσα που την πας;

Ο Μίνως Μάτσας είδε το φώς της ζωής στην Πρέβεζα το 1903. ΄Ηταν το τέταρτο και τελευταίο παιδί του Σαμουήλ Μάτσα και της Σταμούλας οικογένειας Ρωμανιωτών Εβραίων.


Greek Romaniote Jews Volos Greece.JPG
http://www.makismatsas.gr/index.php/oikogeneia-matsa

Οι οργανωμένες εβραϊκές κοινότητες στην Ελλάδα έχουν ιστορία δύο και πλέον χιλιετιών. Η παλαιότερη και πλέον χαρακτηριστική ομάδα που κατοίκησε στη χώρα είναι οι Ρωμανιώτες.

Οι Ρωμανιώτες αποτελούν το παλαιότερο τμήμα του εβραϊκού στοιχείου στην Ελλάδα, όπου έχουν ιστορία άνω των δύο χιλιάδων ετών. Η γλώσσα τους ήταν η ρωμανιώτικη
διάλεκτος (γνωστή επίσης υπό το σπάνιο όνομα Γεβανική, Yevanic, όρος που ανάγεται στην εβρ. λέξη
יון yāvān «Ελλάδα, Ιωνία»), που αποτελεί διάλεκτο της Ελληνικής, αλλά φαίνεται ότι δεν έχει πλέον επιζώντες ομιλητές. Οι σημερινοί Έλληνες Ρωμανιώτες μιλούν τη Νέα Ελληνική.

Μεγάλες κοινότητες Ρωμανιωτών υπήρχαν στα Ιωάννινα, στη Θήβα, τη Χαλκίδα, την Κέρκυρα, την Άρτα, την Κόρινθο, καθώς και στα νησιά Κρήτη, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ρόδο και Κύπρο. Οι Ρωμανιώτες διακρίνονται ιστορικά από τους Σεφαρδίτες, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα (κυρίως στη Θεσσαλονίκη).



 https://el.wikipedia.org/wiki/Ιστορία_των_Εβραίων_στην_Ελλάδα

Υ.Γ.:There's a storm coming!
Ἀναδημοσίευσις ἀπό :  perimajestic

4 σχόλια:

  1. Ναι..γνωρίζουμε τί είδους ελληνικό κράτος μαγειρεύτηκε το 1830, τα υπόλοιπα όμως..όπως της παρούσης αναρτήσεως, είναι σκουπίδια. Δηλαδή κατασκευές αληθοφανείς, διοχετευμένες και πιστοποιημένες από δήθεν έγκυρους ιστορικούς φορείς και πανεπιστημιακές έδρες και το εβραϊκό wikipedia.
    Δεν κατηγορώ το μπλογκ σας, ίσα ίσα που σας θαυμάζω και εσάς και την Σοφία για το αξιέπαινο έργο σας. Πέσατε όμως δυστυχώς στην παγίδα που ονομάζεται "ντάνος" ή "there's a storm comιng", ένα αισχρό τρολ -πιθανότατα φτωχοπρακτορίσκος της μοσαντ ή σια- που έχει πάρει σβάρνα τα μπλογκς και βγάζει τους πάντες (ολυμπιονίκες, ήρωες της επαναστάσεως κλπ) εβραίους, για να ρίξει το ηθικό. Μετά από 6 μήνες που κατάφερε να σπείρει την διχόνοια στους συνομιλητές του μπλογκ ΕργΔημΕργ, στο τέλος εκδιώχτηκε αγρίως. Τα σχόλια στο perimajestic, εάν προσέξατε..τα απευθύνει στον Διηνέκη του "Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως" ο οποίος τον έχει καταλάβει, γι αυτό και δεν του δίνει καμία σημασία. Ο Peri του perimajestic, είναι επίσης καλό παιδί αλλά συνηθίζει να πέφτει σε παγίδες του διαδικτύου, με μέγιστη αυτήν του να έχει κάνει θεό τον ύποπτο Παναγιώτη Τραϊανού.

    Με εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα,ἐάν πᾶς στήν σελίδα μέ τά οἰκογενειακά δένδρα : https://greekfamilies.tribalpages.com/tribe/browse?userid=greekfamilies&view=0&pid=22120&ver=26360
      θά δῆς πώς ἡ Τσαρλαμπᾶ Ἀκριβή εἶναι μητέρα τοῦ Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου.
      Καί ἐδῶ : https://greekfamilies.tribalpages.com/tribe/browse?userid=greekfamilies&view=0&subview=0&pid=22577&g=0

      γιά τήν Αἰκατερίνα Κολοκοτρώνη σύζυγο Ἰωάννου Ῥοδίου,γιαγιά καί παπποῦς τοῦ Στάη Βαλερίου.

      Δέν εἶναι ἐφευρήματα οὔτε τοῦ βικιπαίδεια οὔτε τοῦ Ντάνου,ὅπως τόν λές.

      Καί γιά τήν οἰκογένεια Μαυρογένη,ὅρεξιν νά ἔχῃς νά τούς δῇς ὅλους (καί τά ἑλληνικά καί τά ξένα ἐπώνυμα) ΕΔΩ,ἀρχῆς γενομένης ἀπό τόν πατριάρχη Δημήτριο Μαυρογένη ἀπό τήν Κάρυστον : https://greekfamilies.tribalpages.com/tribe/browse?userid=greekfamilies&view=0&pid=12201&ver=26360

      Διαγραφή
  2. ΥΓ. (και συγνώμη που είναι κάπως μεγάλο)

    Το τρολ αυτό, επειδή το κυνηγώ όπου το βρω για αυτήν την πονηρή δράση του, με μισεί φυσικά. Και επειδή έχω δηλώσει με υπερηφάνεια την βλαχική μου καταγωγή, ασχολείται συχνά επίσης με την εκθρόνιση των Βλάχων από την πλέον γεναιότερη φυλή στην Ελληνική Επανάσταση.

    Δίνω δείγμα των συνομιλιών μας:

    Ντάνος:

    ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΦΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΩΣΤΑΚΗ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΕΝΙΑΜΙΝ
    Ο Βενιαμίν εκ Τουδέλλης, ισπανός ραβίνος του 12ου αιώνα υποψιάζεται πως τουλάχιστον οι ληστές Βλάχοι της Θεσσαλίας είχαν εβραϊκή καταγωγή γιατί ενώ
    λήστευαν τους Εβραίους, τους αποκαλούσαν αδέλφια και δεν τους σκότωναν όπως τους Ελληνες.

    http://paleomanina.blogspot.gr/2009/02/vs.html

    Ένας εβραίος ραββίνος περιηγητής, ο Βενιαμίν εκ Τουδέλας, ο οποίος το 1159 ξεκίνησε περιοδεία στην Ευρώπη, Αφρική και Ασία, η οποία κράτησε 13 χρόνια, λέει για τούς βλάχους: «…Σε απόσταση μιάς μέρας βρίσκεται το Simon Potamo ή Ζητούνι, όπου ζουν 50 Εβραίοι. Εδώ βρίσκονται τα σύνορα τής Βλαχίας, που οι κάτοικοί της ονομάζονται βλάχοι. Είναι αλαφροί και γρήγοροι σαν ζαρκάδια και κατεβαίνουν από τα βουνά στούς ελληνικούς κάμπους για ληστεία και αρπαγές. Κανείς δεν ριψοκινδυνεύει πόλεμο μαζί τους, ούτε μπορεί να τούς υποτάξει, γιατί τα καταφύγιά τους είναι απρόσιτα κι αυτοί μονάχα γνωρίζουν τους δρόμους. Δεν είναι ούτε χριστιανοί ούτε εβραίοι. Τα ονόματά τους είναι εβραϊκά. Μερικοί μάλιστα αποκαλούν τούς εβραίους αδελφούς. Όταν συναντήσουν ισραηλίτη, τον ληστεύουν, αλλά δεν τον σκοτώνουν, όπως κάνουν με τούς έλληνες». (Voyages faits principalement en Asie dans les XII, XIII, XIV et XV siecles, par Benjamin de Tudele, έκδ. Bergeron, 1735).

    http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=2170


    Κώστας-Ταύρος:

    Κορόιδο Ντανο,
    το άρθρο που μας έδωσες γράφτηκε ως μια ακόμα περίπτωση ‘αποτυχημένης προσπάθειας βίαιου εκλατινισμου, ελληνικού φύλου που πιστοποιημένα διαθέτει αρχαιοελληνικό αιμα’ ! Ως Βυσσοι του Παγγαίου ξεκινήσαμε κορόιδο! Και ο Αλεξανδρος καράβλαχος ήταν Ντανοοοο!!!!
    Ένας ραβίνος επισκέφθηκε έναν οικισμό 50 Βλάχων και ειπε μια κοτσάνα από αυτές που τους συμφέρουν, στην πασίγνωστη κάποιων αιώνων εκστρατεια τους να αποδειξουν οτι ειμαστε ΑΚΟΜΑ, και οι δυο μας, Πελασγοί. Μέγιστη αυταπατη! Εκει στην Ατλαντιδα απο οπου ξεκινησαν, η κρονια τεχνολογια που εισεβαλλε, φρόντισε να αποσβέσει την ουρανειδη τους φυσιολογία κατεβάζοντας τους σε επιπεδο ανθρωπιδων. Ψιλα γραμματα βεβαια για εσενα…
    Η παραγραφουλα που διάλεξες μπήκε στο άρθρο για λόγους πολυσυλλεκτικοτητας γνώμης.
    Γελώ όμως ακόμα… Πόσο χαμηλά έχεις πέσει για να μας πολεμήσεις.
    Αθέμιτα και καταπτυστα μεσα.
    Και ωραίοι σύμμαχοι!… (1)κοπιαρες απόσπασμα περί ραββινου περιηγητή, σταματώντας στο σημείο που σε βόλευε. Η αμέσως επόμενη φράση ήταν «η εικασία του ραββινου είναι μάλλον αφελης»
    (2) η δεύτερη δ/νση που μας έδωσες μας παραθέτει ψευδοέρευνα ενός γνωστού μαρξιστή και ανθέλληνα ψευδο-ιστορικού.

    ραββινοι, μαρξιστες…..ελληναρα μου εσύ!!!!
    Αυτά για τα οποία μας κατηγορουσες, τα λουζεσαι για να μας πολεμήσεις.

    Συνέχισε τον αγώνα σύντροφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἀγαπητέ μου Κώστα,ὅλα εἶναι ὑπό ἔρευναν ! Δυστυχῶς,μέ ὅλα αὐτἀ τά ὁποῖα ἀνακαλύπτουμε καθώς ψάχνουμε (τούς Πάντες καί τά Πάντα),ἔχουμε χάσῃ τόν μπούσουλαν ! Αὐτή εἶναι ἡ τραγική πραγματικότης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή