" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Οἱ Ἀπάτριδες τῆς Βο(υ)λῆς καί τό ἀφεντικό τους



 Οι ηλίθιοι και προδότες αργυρώνητοι των Αθηνών, είναι ανδρείκελα και οι σφουγγοκωλάριοι των ΡΟΤΣΙΛΝΤ. 

Το μεγαλύτερο όπλο της μαφίας των Σιωνιστών δανειστών είναι εκέινοι που ξεπουλούν Πατρίδα και Λαό για ίδιο όφελος. Για να γίνουν Βουλευτές-Υπουργοί- και Πρωθυπουργοί, και να κάνουν ότι πει ο Κοσμοκράτορας.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ BARAK OBAMA έρχεται στο Κράτος μπανανία των Άξελ-Κυριάκου-Φώφης-Βασίλη- Ποτάμια, κ.λ.π. με δύο σκοπούς. 

-1.Να ζητήσει από τους «Έλληνες» πολιτικούς να παραχωρήσουν τη Θράκη-Ανατ.Αιγαίο-Νησιά στη Τουρκία, σε αντάλλαγμα της ιδρύσεως του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. 

-2.Να ζητήσει από τους «Έλληνες» πολιτικούς να παραχωρήσουν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. στο ΙΣΡΑΗΛ. 

Εάν τα δύο αυτά αιτήματα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας δεν γίνουν δεκτά από τους «Έλληνες» πιόνια πολιτικούς, τότε θα χρησιμοποιηθεί στρατιωτική βία από το ΝΑΤΟ και τους Τούρκους, όπως έγινε το 1974 στη ΚΥΠΡΟ, με σκοπό να διχοτομήσουν το Αιγαίο στον 25ο Μεσημβρινό.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
ἀπό : Δελτίο τῶν 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου