" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Μετά ἀπό τούς παρακρατικούς, μπῆκε καί ἡ «τυφλή» δικαιοσύνη, στό παιχνίδι τῆς τρομοκράτησης τῶν κατοίκων τοῦ Ὡραιοκάστρου !




Στην αρχή, ήρθε το ψευδοκράτος των ξεφτιλισμένων λακέδων της Μέρκελ και του Σόρος, Τσίπρα και Καμμένου, για να επιβάλλει την παρουσία «προσφυγόπουλων» στα ελληνικά σχολεία. Αλλά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, τους χάλασε την… πολυπολιτισμική σούπα.

Μπρος, λοιπόν, στον κίνδυνο να υπάρξουν «πολλά Ωραιόκαστρα» (όπως ακριβώς το έθεσαν τα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών – νέων και παλιών…), οι ξεφτιλισμένοι κατοχικοί συγκυβερνήτες έθεσαν σε κίνηση τα γνωστά παρακρατικά πουτανόπαιδα, που μπήκαν τη νύχτα στα σχολεία του Ωραιοκάστρου γράφοντας βρωμερά συνθήματα (του τύπου «Φουντούλης-Καπελώνης ήταν η αρχή»), για να τρομοκρατήσουν γονείς και μαθητές.

Και στο καπάκι, επεμβαίνει και η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» (της «γενιάς του πολυτεχνείου», που κατέστρεψε την Ελλάδα…), όχι για να διατάξει έρευνα για να εξακριβωθούν οι ταυτότητες των ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΩΝ παρακρατικών αριστεριστών (που προσέβαλαν τη μνήμη των δύο παλικαριών και απείλησαν με νέες δολοφονίες…), αλλά «για να διαπιστωθεί, εάν στοιχειοθετούνται αδικήματα που εμπίπτουν στο νόμο περί ρατσιστικής βίας» στην απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και για δηλώσεις του δημάρχου της περιοχής!

Τόσο πολύ πανικοβλήθηκαν οι σφουγγαρίστρες της Μέρκελ, Τσίπρας και Καμμένος, από μια απόφαση ενός Συλλόγου Γονέων!

(ΥΓ): Κι από την άλλη, οι Μπουμπούκοι της ξεφτιλισμένης ψοφοδεξιάς, βγάζουν το σκασμό! Αναμενόμενο, μιας κι έχουν τα ίδια αφεντικά με τους εθνικούς ολετήρες Τσίπρα και Καμμένο (φράου Μέρκελ, Σόρος και CIA)!



Ἐθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου