" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Γιατί,ἄρα γε τά τσογλάνια τῆς ἀριστερᾶς δέν βγάζουν ἄχνα γιά τήν συνεργασία τῶν Τσάμηδων μέ Γερμανούς καί Ἰταλούς ;

x240-nwy

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών και του πρωθυπουργού της Αλβανίας περί Τσαμουριάς, την στημένη από την αλβανική κυβέρνηση –στην οποία συμμετέχει το κόμμα των Τσάμηδων- διαδήλωση κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών Κοτζιά στην Αλβανία, χθες τρίτωσε το κακό, με το πανό Αλβανών οπαδών στο παιχνίδι με την Ελβετία «Γενοκτονία στην Τσαμουριά – 100.000 Αλβανοί θύματα».
Των Τσάμηδων, που ως γνωστόν ήταν συνεργάτες των Γερμανών και Ιταλών κατακτητών της Ελλάδος…

tsamides2

Προ μηνός περίπου, στο πανηγυράκι της Eurovision, η Ουκρανία κέρδισε την πρωτιά μ’ ένα τραγούδι για τον άγριο διωγμό των Τατάρων της Κριμαίας –ως «συνεργατών των ναζί»- από τον «πατερούλη» Στάλιν. Αμέσως μετά, τα δημοσιογραφικά όργανα της αριστεράς (και της… προόδου), γέμισαν διαδίκτυο και φυλλάδες (εκτός από τις συνήθεις… κατάρες) με αποδείξεις της συνεργασίας των Τατάρων με τους Γερμανούς (φωτογραφίες εποχής, έγγραφα, κ.λπ.).

Τώρα, όμως, παρά τις συνεχείς προκλήσεις των Αλβανών, η κομμούνα των ΜΜΕ το βουλώνει για την συνεργασία Τσάμηδων και κατακτητών.

Γιατί άραγε; Μήπως γιατί φοβούνται οι Ιούδες του ελληνισμού ότι αν κάνουν λόγο για τον ρόλο των Τσάμηδων στην κατοχή, θα δημιουργηθούν… ρατσιστικά αισθήματα στους Έλληνες για τους σημερινούς «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» απογόνους τους και θα χαλάσει η «αντιρατσιστική» τους σούπα;

tsamides1

Ἐθνικισμός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου