" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Δήμαρχος Βόλου: “Θά κάνω ρετούς στά μαγουλάκια τῶν ἀναρχικῶν ! Θά τούς φύγουν τά κράνη ἀπό τά χαστούκια”


«Ομάδες πολιτών» για την αντιμετώπιση των αναρχικών συγκροτεί ο Δήμαρχος του Βόλου, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια  συνέντευξης Τύπου για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής. Υπογράμμισε ότι στις 18 Δεκεμβρίου, που έχει προαναγγελθεί διαδήλωση, οι «ομάδες πολιτών» θα επέμβουν αν «γίνουν επεισόδια».

«Δεν θα διανοηθούν ξανά να κάνουν επεισόδια», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος και πρόσθεσε: «Εμείς θα αστυνομεύσουμε την πορεία. Εμείς δέρνουμε, δεν κοιτάμε όπως η αστυνομία. Έχω καιρό να δείρω. Θα κάνω ένα ρετούς στα μαγουλάκια τους. Από το δικό μου το χαστούκι φεύγει και το κράνος μαζί. Θα προστατεύσουμε την πόλη οι δημοτικοί σύμβουλοι και 300 πολίτες», είπε και χαρακτήρισε υποκριτές και δημοκράτες του κ..λου όσους συμμετέχουν σε πορείες. «Βγαίνουν στο δρόμο και κάνουν πορεία με κουκουλοφόρους. Μη διανοηθούν ξανά να πειράξουν την πόλη θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Η αστυνομία δεν συλλαμβάνει ταραχοποιούς, αλλά στην πορεία στις 18 θα είμαστε εκεί. Μόλις εκτραπούνε θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θα υπερισχύσουνε οι λίγοι των πολλών. Θα δείτε τι θα γίνει», είπε.

Προέτρεψε τους αναρχικούς να διαδηλώνουν μόνο κατά της Κυβέρνησης μιας και ο δήμος Βόλου δεν νομοθετεί. «Ο Βόλος γι’ αυτούς τελείωσε. Αφού ένα κράτος δεν θέλει να δώσει τέλος στην ανομία 50 τραμπούκων θα δώσουν οι πολίτες», είπε και δήλωσε πως κατέθεσε στην αστυνομία στοιχεία σύμφωνα με τα οποία αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη μετέφερε την Κυριακή λάστιχα στο πανεπιστήμιο. «Αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν. Εμείς χωρίς κράνη θα είμαστε στην πρώτη γραμμή και θα δούμε αν εμείς είμαστε αστυνομία και αν εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε. Φωνή λαού οργή θεού, τελείωσε η ασυλία», κατέληξε.


Χρυσῆ Αὐγή

1 σχόλιο: