" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΝΑΤΟ; Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Ή Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ;

nato

Γράφει ο Αντίοχος

 Μπορεί ο τίτλος της ανάρτησης να σας ξενίζει και να σας φαίνεται εξωπραγματικός, αλλά σας διαβεβαιώνω πως δεν είναι καθόλου!

Βλέπετε, η κομμούνα οδηγεί παντού! Σε τράπεζες (ιδιοκτήτες, διευθυντές), σε ΜΜΕ («νταβατζήδες», μεγαλοδημοσιογράφοι), σε πρωθυπουργίες, υπουργεία, υφυπουργεία, Γενικές Γραμματείες και παχυλά αμειβόμενες διευθυντικές θέσεις του δημοσίου, ακόμα και στην Γ.Γ. του ΝΑΤΟ! Διότι, οι κομμουνιστές δεν έχουν πέραση μόνο στο Γραικυλιστάν-Κομμουνιστάν της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης, αλλά παντού στον κόσμο, καθότι οι κομμουνιστές είναι τα πιο πιστά και τα πιο λυσσασμένα σκυλιά των παγκοσμίων τυράννων!

«Θαυμάσαμε», λοιπόν τις προηγούμενες μέρες, αυτόν τον… τζιτζιφιόγκο γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, ονόματι Γιένς Στόλτενμπεργκ, να υποστηρίζει θρασύτατα ότι η Τουρκία είχε δίκιο που κατέρριψε το ρωσσικό αεροσκάφος, επειδή παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο της, αλλά η Ελλάς δεν έχει το δικαίωμα να πράξει το ίδιο με τα τουρκικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο της, γιατί «είναι κάτι διαφορετικό».

Αλλά, τι μέρος του λόγου είναι αυτός ο κομψευόμενος δανδής εκ Νορβηγίας, που ηγείται των φονιάδων του ΝΑΤΟ;

Μεγάλη κομμούνα! Ξεκίνησε την πολιτική σταδιοδρομία του από την ακροαριστερή συμμορία Red Group – και μάλιστα… οικογενειακώς, καθώς σ’ αυτήν συμμετείχε και η αδελφή του η Καμίλα.
Αυτή η κόκκινη συμμορία πρωταγωνιστούσε στις διαδηλώσεις κατά των αμερικανονατοϊκών βάσεων στην Νορβηγία και λοιπές αντιαμερικανικές δραστηριότητες, καθοδηγούμενη από την KGB. Μάλιστα, είχε πραγματοποιήσει και επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία, στην οποία επίθεση συμμετείχε και ο λεγάμενος.

Εν συνεχεία, εντάχθηκε στο αριστερό Εργατικό Κόμμα και στις αρχές της δεκαετίας του ’90 έγινε γραμματέας του. Αμέσως μετά, ξέσπασε σάλος από την αποκάλυψη ότι αυτό το κομμουνιστικό πατσαβούρι ήταν ο πράκτορας με το ψευδώνυμο «Στέλκοβ» της KGB. Παρ’ όλα αυτά, το κομμούνι έφτασε μέχρι την πρωθυπουργία της χώρας κι όταν έπεσε από την εξουσία επελέγη από τους διεθνείς του αφέντες για Γ.Γ. του ΝΑΤΟ.

Ξαναρωτώ, λοιπόν: ποιος θα είναι ο επόμενος Γ.Γ. του ΝΑΤΟ; Ο σύντροφος Κουτσούμπας ή μήπως ο σύντροφος Μαζιώτης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου