" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΣΗΚΩ ΣΤΑΛΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ! Ε ΡΕ ΚΝΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΠΟΥ ΘΑ’ ΠΕΦΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!

KKE_GAY

Γράφει ο Αντίοχος

Μια νέα δημοσκόπηση με πολλές εκπλήξεις –του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, βγήκε στην δημοσιότητα. 

Πρόθεση ψήφου δεν έχει, παρά μόνον δείχνει το κλίμα που επικρατεί στον κοσμάκη και τις προβλέψεις του για το νέο έτος, οι οποίες είναι μαύρες κι άραχνες – όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.

Που είναι οι εκπλήξεις; Στη στάση των ψηφοφόρων των διαφόρων κομμάτων για την καθιέρωση του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων (κι όχι ομόφυλων…) ζευγαριών. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη δημοσκόπηση, θετικοί για το σύμφωνο συμβίωσης είναι οι ψηφοφόροι του Ποταμιού σε ποσοστό 80% (αναμενόμενο…), ακολουθούν οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ με 77% (!!!), του κλεφτο- ΠΑΣΟΚ με 75% (κι αυτό αναμενόμενο…), του ΣΥΡΙΖΑ με 66% (έκπληξη, περιμέναμε πολύ περισσότερο…), της νουδούλας με 43,5%, της Εκκ-ένωσης Κεντρώων με 34% και τελευταίοι της Χρυσής Αυγής με πολύ μικρό ποσοστό.

Και βέβαια, το… τιμημένο κουκουέ ακολουθεί πιστά και στο ζήτημα αυτό τη σταλινική πρακτική, που απηγόρευε ρητώς και δια… κνούτου (μαστιγίου) και εξορισμού στην Σιβηρία την ομοφυλοφιλία ως «εκφυλιστικό φαινόμενο», καταψηφίζοντας το σύμφωνο συμβίωσης των έτσι – γεγονός που αφήνει ασχολίαστο το κουνιοτραμπαλέ ιερατείο της πολιτικής ορθότητας, διότι στους σταλινικούς ετούτης εδώ της χώρας όλα επιτρέπονται. Αλλά, να, οι οπαδοί τσινάνε και γουστάρουν σύμφωνο συμβίωσης, και μάλιστα με… σταλινικά ποσοστά.

Ε ρε τυχεράκηδες κουκουέδες, που ζείτε –για να τον υμνείτε!- 62 χρόνια μ.Σ. (μετά Στάλιν…)! Διότι άμα ζούσατε στην εποχή του ειδώλου σας, θα σας πήγαινε… κωλοφεράντζα η Γκεπεού στη Σιβηρία με τη συνοδεία… κνούτου!

(ΥΓ): Σύντροφε Κουτσούμπα, τι καιρό κάνει κατά Περισσό μεριά; Φυσάει ή κουνιούνται οι… βάρκες από μόνες τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου