" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Τούς ἔλιωσε ἡ ῥωσσική ἀεροπορία : Οἱ τζιχαντιστές ἐκκενώνουν τό ἀρχηγεῖο τους στήν Ῥάκκα τῆς Συρίας ( βίντεο)


Διοικητές και αρχηγοί ομάδων των ισλαμοσυμμοριτών εκκενώνουν τα αρχηγεία τους στην πόλη Ράκκα της Συρίας για να γλυτώσουν από τους σφοδρούς βομβαρδισμούς της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, για να γλυτώσουν την ζωή τους προφανώς επειδή δεν βιάζονται να οδεύσουν προς τον μουσουλμανικό παράδεισο με τις παρθένες και τα πιλάφια.


Σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων της περιοχής αυτό συμβαίνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα κατά την διάρκεια των οποίων οι Ρώσοι έχουν εντείνει τις αεροπορικές τους επιθέσεις στα οχυρά και κέντρα διοίκησης των ισλαμοσυμμοριτών στην πόλη αυτή.


Οι Ρώσοι σφυροκοπούν τις θέσεις των τζιχαντιστών και με πυραύλους cruise που εκτοξεύονται από πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην Ανατολική Μεσόγειο. Οι τζιχαντιστές μετακινούνται μαζί με τις οικογένειες τους προς την περιοχή Ντέϊρ Εζούρ όπου και σκοπεύουν, αν προλάβουν, να εγκαταστήσουν το νέο αρχηγείο τους.


Η προέλαση της συμμαχίας Ρωσίας-Συρίας-Ιράν-Χεζμπολάχ στο μέτωπο της Συρίας συνεχίζεται με επιτυχία και θα ολοκληρωθεί όταν εξολοθρευτούν όλοι οι τζιχαντιστές στην περιοχή αυτή της Μέσης Ανατολής.

Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου