" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!

lathro_selfie

Γράφει ο Αντίοχος

Στη φυλλάδα του παλιού ΕΠΟΝίτη και νυν κόκκινου βαρόνου Μπόμπολα, δημοσιεύεται η παρακάτω είδηση:

«Εθνικό μέτωπο για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού
Με πυκνές επαφές μεταξύ των κομμάτων του «δημοκρατικού τόξου» θα προσπαθήσει η νεοσυσταθείσα διακομματική επιτροπή για το μεταναστευτικό να προσφέρει την μείωση της αντιπαράθεσης και τον εμπλουτισμό της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής με ιδέες και προτάσεις.
Ο αρμόδιος υπουργός Γ.Μουζάλας τόνισε ότι «είναι προφανές ότι πρόκειται για εθνικό ζήτημα» και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει την στήριξη και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Στόχος της επιτροπής, όπως συμπλήρωσε ο κ. Μουζάλας, είναι «να μπορεί να υπάρξει η μικρότερη δυνατή αντιπαράθεση και ο μεγαλύτερος εμπλουτισμός ιδεών και προτάσεων για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος που είναι προφανές ότι πρόκειται για εθνικό ζήτημα».

Είναι προφανές, ότι το σάπιο σύστημα τα’ χει βρει… μπαστούνια με το θέμα των απρόσκλητων, γι’ αυτό συστήνει και την επιτροπή – χωρίς την συμμετοχή του τρίτου κόμματος της χώρας, για να μην υπάρχει κανένας ουσιαστικός αντίλογος!

Σκοπός δε αυτής της διακομματικής επιτροπής, θα είναι το καλωσόρισμα των απρόσκλητων, αλλά και η καταστολή των λαϊκών αντιδράσεων, στον ερχομό τους. Και προφανώς, θα απαγορευθεί από τα κόμματα που θα συμμετάσχουν, ακόμα και η φραστική –για τα μάτια του κόσμου- μεταξύ τους αντιπαράθεση! Ποιος είναι ο εμπνευστής αυτού του αντεθνικού μετώπου; Η αυτού εξοχότης ο Σόρος και η Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου