" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Οἱ φιλο-ξενιστές



Στο κρυφό γλωσσάρι του βιολογικού πολέμου, "ξενιστής" είναι ο ζωντανός οργανισμός που μεταφέρει μέσα του έναν παθογόνο ιό, αλλά ο ίδιος δεν νοσεί από αυτόν.

Οι ξενιστές είναι το καλύτερο όπλο για μια βιολογική επίθεση μαζικής κλίμακας.
Φαινομενικά υγιείς, συχνά φορείς του ιού εν αγνοία τους, μπορούν να αφανίσουν ολόκληρες πόλεις, σε ελάχιστο χρόνο, διασπείροντας την αρρώστια τους.

Οι φιλο-ξενιστές "προσφύγων", είτε ενσυνείδητα είτε εν αγνοία τους, λειτουργούν σαν βιολογικό όπλο μαζικής καταστροφής, φυλετικής, πολιτισμικής και εθνικής, των λαών που έχουν εκφυλιστί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να τους θρέφουν στο συλλογικό σώμα τους.
Ο φιλο-ξενιστής δεν έχει καμία σχέση με την ανθρώπινη αλληλεγγύη και τον καλώς εννοούμενο αλτρουϊσμό.
Προς απόδειξιν ότι ποτέ δεν βρέθηκε κανένας απο δαύτους να συγκινηθεί από το δράμα χιλιάδων Ελλήνων αστέγων και να πάρει καποιον από αυτούς στο σπίτι του, για να του προσφέρει ένα ζεστό λουτρό και ένα καθαρό κρεβάτι για τη νύχτα.
Ίσα-ίσα που γι' αυτά τα παρανοϊκά και εθνικώς μεταλλαγμένα πλάσματα, η λέξη Έλληνας έχει περιπου τη σημασία που είχε και στο Βυζάντιο - σημαίνει απλως τον εγκληματία... 

Οι φιλο-ξενιστές είναι απλώς όργανα των μεγιστάνων του mind control, που με αντάλλαγμα τα 15 λεπτά διασημότητας στην τηλεόραση, πείθουν εκατοντάδες πρόθυμους ηλίθιους να λειτουργήσουν ως ξενιστές των θανατηφόρων [για μια κοινωνία] ιών της λαθρομετανάστευσης του λαθρεποικισμού και της λαθροεισβολής.
Δεν είναι καν προδότες της πατρίδας τους, διότι δεν έχουν συναίσθηση των αποτελεσμάτων των πράξεων τους.
Είναι απλώς φιλο-ξενιστές, με προγραμματισμένο τον εγκέφαλο από τα παπαγαλάκια των τηλεοράσεων, ώστε να διασπείρουν την αρρώστια τους σε μια ολόκληρη κοινωνία, διαλύοντας τα εθνικά, φυλετικά και πολιτισμικά της χαρακτηριστικά.

Εισάγουν στο σώμα της ελληνόφωνης κοινωνίας, το κιτσαριό του αλβανού, τον φανατισμό του μουσουλμάνου, τη βιαιότητα του γεωργιανού, τη βρωμα του πακιστανού, την στρεψοδικία του ινδού και την βαρβαρότητα του ιρακινού, όπως μια οροθετική πουτάνα εισάγει την αρρώστια της στους ανόητους που την πηδάνε, χωρίς προφυλάξεις.

Δεν είναι διολου τυχαίο ότι στράφηκαν εναντίον της δημοσίευσης των προσώπων των οροθετικών πορνών, αυτά ακριβώς τα δίγλωσσα φιδάκια της αριστεράς, που τσιρίζουν για τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη αλλά δεν δίνουν δεκάρα για το πόσες οικογένειες θα μολυνθούν με έητζ, αν δεν βγουνε στη φόρα οι φάτσες των κυριών που σπέρνουν τον θάνατο.
Ετσι ακριβως πράττουν και για τους τάχα μου πρόσφυγες.

Με δόλωμα ότι θα τους επαινέσουν στα δελτία ειδήσεων, κατασκευάζουν φιλο-ξενιστές που είναι πρόθυμοι να πάρουν τους λαθροκατακτητές στα σπίτια τους, μεταδίδοντας τον ιό της μεταναστολαγνείας σε ένα ανοχύρωτο πόπολο, που διψάει για κάθε τι το εξωτικό, το αλλότριο, το διαφορετικό. Αρκεί βεβαίως να ξεφύγει από τη μιζέρια και τα αδιέξοδα της δικιάς του ζωής.
Δεν είναι παρά οροθετικές πουτάνες, που μοιράζουν απλόχερα το θάνατο τους, ενώ το καθεστώς φροντίζει να κρύβει τις αποκρουστικες φάτσες τους, κάτω από τη μάσκα της ανθρώπινης αλληλεγγύης...



Για να ενημερωθειτε αν θελετε κι εσεις να παρετε σπιτι σας κανεναν συρο προσφυγα [απο τη γη του πυρος]


Οι φιλο-ξενιστές ακμάζουν σε κοινωνιες που έχουν αρχίσει να σαπίζουν, τόσο φυλετικά όσο και πολιτισμικά. Προσέξετε ποιες "οικογένειες" αναλαμβάνουν να φιλο-ξενίσουν σύρους "πρόσφυγες" [από το κογκό], ρίχνοντας νερό στον μυλο των παγκόσμιων αφεντικών που στοχεύουν στην αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών. Θα διαπιστώσετε ότι μία στις δύο είναι είναι ημί-αιμες οικογένειες, από μυξοβάρβαρη διαφυλετική πρόσμειξη.



Νεαρό ζευγάρι παραδείγματος χάριν, που εντάχθηκε στα προγράμματα της οργάνωσης "refugees welcome", με στόχο να φιλο-ξενίσει στο σπίτι του οικογένειες σύρων προσφυγων [από τη Μογγολία] είναι διαφυλετικό μείγμα σημίτη άραβα με ινδοευρωπαία "ελληνίδα".


Θα υπάρξουν και άλλα τέτοια μπάσταρδα διαφυλετικά συνονθυλεύματα, που θα αυξάνουν  με τον καιρό, αυξάνοντας με γεωμετρική προοδο την πολιτισμική και φυλετική κατάρρευση του Ελληνισμού.
Δεν είναι μοναχά φιλο-ξενιστές ενός εργαστηριακού ιού, που κατασκευάστηκε στα εργαστήρια της Νέας τάξεως, για να διαλύσει τοις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Είναι το ίδιο το σύμπτωμα της βαριάς και θανατηφόρας ασθένειας που εχει εξαπλωθεί απ άκρη σ'  ακρη της Ευρώπης, όπως κάποτε είχε εξαπλωθεί η χολέρα, αποδεκατίζοντας τον μισό πληθυσμό της.
Η καινούρια χολέρα όμως που ακούει στο όνομα μεταναστολαγνεία, δεν πρόκειται να αφήσει πίσω της τίποτα.

Οι φιλο-ξενιστές δεν μεταφέρουν εντός τους ένα απλό μικρόβιο, που θα κάμει τον κύκλο του και θα εξαφανιστεί,  όπως εξαφανιστηκαν ο τύφος και η πανουκλα. Μεταφέρουν εντός τους τον θάνατο των ευρωπαϊκων λαών, με τον εφιαλτικό τροπο που οι ιεραπόστολοι του Κολόμβου μετεφεραν στις βιβλους τους τον θάνατο του προκολομβιανού πολιτισμού της αμερικανικής ηπείρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου