" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

“Κλαρίνο” ὁ Τσίπρας σέ Κρεμλίνο, Μέρκελ, μνημεῖο ἐβραίων! Ἀσεβής καί προκλητικός μόνο στόν Ἄγνωστο Στρατιώτη!


Όλοι οι Έλληνες θυμούνται την εικόνα του πρωθυπουργού της Αριστεράς Α. Τσίπρα, να στέκεται με χαρακτηριστική ασέβεια και προσβλητικά για τους Πεσόντες του Ελληνικού Έθνους, κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στην επίσκεψη του Ολάντ στην Αθήνα.

Αν και τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης στηλίτευσαν την ασέβεια του ηγετίσκου της Αριστεράς, οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι της εγχώριας νομενκλατούρας όχι μόνο δεν την κατέκριναν αλλά και επιχείρησαν να την δικαιολογήσουν.
Οι φωτογραφίες που παρατίθενται αποδεικνύουν ότι εκεί που θέλει ο Α. Τσίπρας επιδεικνύει το δέοντα σεβασμό, στεκόμενος σε στάση προσοχής. Σεβασμό τον οποίο δεν επιθυμεί να δείξει έναντι των Μεγάλων Νεκρών του Έθνους μας, προσβάλλοντας βάναυσα τα πατριωτικά αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού!

Συνεπώς, μπορούμε να εξάγουμε το ασφαλές συμπέρασμα: δεν μπορεί να κρυφτεί το μίσος κατά των Ελλήνων, όσο κι αν το επιχειρούν οι χρυσοπληρωμένοι καλοθελητές!


Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου