" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

88 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!


lefta

Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα οι άνθρωποι πένονται και αρκετοί συμπολίτες μας δεν έχουν να φάνε στην κυριολεξία και είτε τρώνε από διάφορα συσσίτια ή κάποιοι αναγκάζονται να ψάχνουν μέχρι και στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε, κάποιοι άλλοι «συμπολίτες» μας έχουν κρυμμένα σε φορολογικούς παραδείσους πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια! Το «φιλάνθρωπο» κράτος που διαθέτουμε, βάζει 23% ΦΠΑ σε γηροκομεία και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα και παρέχει πλήρη ασυδοσία στους λεφτάδες για τους οποίους άλλωστε έχουν κατασκευαστεί οι φορολογικοί παράδεισοι όπως τα νησιά Κέυμαν κ.α. 

Ασφαλές καταφύγιο από τη μία για τις μίζες και τις αρπαχτές εκατομμυρίων ευρώ, θηλιά στο λαιμό από την άλλη γα τους φτωχούς και τους πολίτες που εργάζονται νυχθημερόν και με 12.000 ευρώ θεωρούνται… πλούσιοι.

Σύμφωνα με στοιχεία, υπολογίζεται ότι γύρω στα 2,4 τρις. δολάρια που είναι τοποθετημένα στο off-shore banking περιλαμβάνεται και το μεγαλύτερο μέρος των ελληνικών συμφερόντων κεφαλαίων που είναι πάνω από 100 δις ευρώ!

Και όχι μόνο αυτό… Στις λίστες των ελβετικών τραπεζών υπάρχουν 576 Έλληνες οι οποίοι έχουν περιουσία 88 δις δολάρια! Στις λίστες των κροίσων του κόσμου περιλαμβάνονται και 11 Έλληνες δισεκατομμυριούχοι που διαθέτουν περιουσία 18 δις δολάρια, ενώ παράλληλα 565 Έλληνες εμφανίζονται με συνολική περιουσία 70 δις δολάρια. Υπάρχουν και οι… φτωχότεροι Έλληνες, βέβαια, οι οποίοι έχουν υπολογιστεί σε 34.723. Ψιλοπράγματα δηλαδή…

Να πού πάνε τα λεφτά. Συγχαρητήρια θερμά στην απάνθρωπη κοινωνία που έχουμε φτιάξει… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου