" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Οἱ Δύο Φατρίες Πού Κυβερνοῦν Τόν Πλανήτη !



Η Γερμανική ABWHΕR, οι Ναΐτες, οι Βαυαροί Βασιλείς, ο Φον Κανάρης, η Νέα Τάξη, οι Ρότσιλντ, το Federal Reserve Banking System, οι 300 οικογένειες!
Μήπως είμαστε τα πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα, στα χέρια άψυχων όντων και μυστικών εταιριών;

Αρχικά θα ήθελα να επισημάνω ότι οι απόψεις που αναφέρονται στο άρθρο αυτό –και να το θυμάστε– είναι αυτούσιες της Raelyan Allan, η οποία ίδρυσε το Rumor Mill News. Αφορούν μια ενδιαφέρουσα ανάλυση των δυο βασικών φατριών, οι οποίες μάχονται για την κυριαρχία στον πλανήτη. Φυσικά η κατάσταση είναι σημαντικά πιο περίπλοκη και πολύ περισσότερο σοβαρή. Αυτό είναι άλλο ένα άρθρο μου που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Άβατον τον Μάη του 2007 και στην miastala.com το 2009, η αναδημοσίευση του επιτρέπεται, με σύνδεσμο ως είθισται. Εμπλέκονται όντα μη ανθρώπινου DNA, πολλών φυλών, πολυδιαστατικά και υβριδικά ανθρώπινα όντα χωρίς ψυχή. Επίσης εμπλέκεται κάθε είδος, σοβαρής και μη, μυστικής εταιρίας. Μην ξεχνάμε και τις μυστικές υπηρεσίες κάθε είδους, εξωτικές τεχνολογίες, υπόγειες βάσεις και ό,τι άλλο χρειάζεται για μια συνωμοσιολογική σούπα γκουρμέ …

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΦΑΤΡΙΕΣ

Το 1989, η εκδότρια του Rumor Mill News, Raeyan Allan παντρεύτηκε τον –πλοίαρχο τότε και αργότερα ναύαρχο– Gunther K. Russbacher  αξιωματικό της Υπηρεσίας Πληροφοριών του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, αποσπασμένου στη CIA. Ο Gunther K. Russbacher είναι ο πρώτος που παρουσίασε το θέμα των «Φατριών» στον κόσμο. Το Rumor Mill News είναι ο πρώτος ιντερνετικός ιστότοπος μη πολιτικώς ορθών ειδήσεων, που έγραψε γι’ αυτόν το «Μυστικό Πόλεμο Μεταξύ των Φατριών» που διεξάγεται σιωπηλά, στα παρασκήνια. Οι Φατρίες υπάρχουν σε όλες τις χώρες του πλανήτη. Υπάρχουν σε κάθε πολιτικό κόμμα, σε κάθε Μη Κυβερνητική Οργάνωση (NGOs), σε κάθε κράτος, χώρα και συμβούλιο.

Η Φατρία Ένα (F1) είναι η ομάδα των διεθνών τραπεζιτών και πολυεθνικών εταιρειών που επιθυμούν να ελέγξουν τον πλανήτη. Η Φατρία Δύο (F2) αποτελείται από μια μυστική ομάδα ανδρών και γυναικών, που γνωρίζουν τι θέλει η F1 και σκόπιμα στήνουν εμπόδια στο δρόμο της για να καθυστερήσουν την κατάληψη ολόκληρου του πλανήτη.


Το Rumor Mill News ξεκίνησε το 1996 για να αποκαλύψει μερικές από τις κρυμμένες αλήθειες των κυβερνήσεων. Μια από αυτές που οι ιδρυτές του Rumor Mill News αποκάλυψαν σε μεγάλο ακροατήριο το 1992 αφορούσε το σύστημα του Federal Reserve Banking  στις ΗΠΑ. Ότι δηλαδή ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Είναι ιδιοκτησία των διεθνών τραπεζιτών, οι οποίοι έχουν το αρχηγείο τους στο «City of London», που είναι ξεχωριστό κομμάτι του Λονδίνου. Περί αυτού, πιθανόν σε άλλο άρθρο … Οι ιδιοκτήτες του Federal Reserve –μέσω των Ηνωμένων Εθνών, των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, των «δεξαμενών σκέψης», των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της IMF και πολλών άλλων– χρησιμοποίησαν τα χρήματα που έκλεψαν από τον αμερικανικό λαό για να διεισδύσουν και να «αγοράσουν» τον πλούτο άλλων χωρών.

Οι ιδιοκτήτες του Federal Reserve αποτελούνται από 300 ενδοσυνδεόμενες οικογένειες, και έχουν πανίσχυρες ρίζες σε ΟΛΕΣ τις χώρες του κόσμου. Αυτές οι οικογένειες έχουν σχέδιο για ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, η οποία θα βρίσκεται ΚΑΤΩ από τον έλεγχό τους. Όλα τα έθνη και οι άνθρωποι θα ΧΑΣΟΥΝ τα κυριαρχικά τους δικαιώματα. Η κοινή φράση αυτών των ανθρώπων και του σχεδίου τους ονομάζεται: ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί πατριώτες και άλλοι εθνικιστές σε όλο τον κόσμο ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ για την απειλή στα κυριαρχικά τους δικαιώματα, από τη Νέα Τάξη. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι υπάρχει μία άλλη δύναμη κρυμμένη στις σκιές. Μια δύναμη που βάζει οδοφράγματα στο μονοπάτι της Νέας Τάξης Πραγμάτων από το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Οι άνδρες και οι γυναίκες που αποτελούν αυτήν την κρυμμένη δύναμη ονομάζουν τον εαυτό τους Φατρία Δύο (F2), γιατί ήρθαν δεύτεροι. Οι τραπεζίτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατέστρεψαν την κυριαρχία των χωρών τους. Οι άνδρες και οι γυναίκες της Φατρίας Δύο συμμάχησαν, διότι έχασαν τις χώρες τους. Στις ΗΠΑ, τα μέλη της Φατρίας Δύο αποκαλούν τους εαυτούς τους: Οι Καουμπόις.

ἡ συνέχεια τοῦ ἄρθρου ἐδῶ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου