" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΙΣΚΡΑ…(Βλέπε Λαφαζάνης!!!)

ΙΣΚΡΑ...2

Για όσους δεν γνωρίζουν είναι λέξη Ρωσσική και στα Ελληνικά σημαίνει …ΣΠΙΘΑ (βλέπε Θεοδωράκης) και ήταν αυτό το όνομα της εφημερίδας του δολοφόνου Lenin και του αδερφού του. 
 
Το πραγματικό όνομα του Lenin ήταν Vladimir Ilyich Ulyanov κι όπως όλοι οι απατεώνες φρόντισε από νωρίς να το αλλάξει με ψευδώνυμο, για ευνόητους λόγους , όπως έπραξε κι ο δολοφόνος Trotsky, που το κανονικό του όνομα ήταν Lev Davidovich Bronshtein. 

ΙΣΚΡΑ... 
Το ίδιο έκανε κι ο Julius Martov που λεγόταν Yuliy Osipovich Tsederbaum κι ο Pavel Axelrod που λεγόταν Pinches Borutsch

Έπρεπε να μασκαρευτούν καλά οι σιωνιστές για να τους θεωρούν πατριώτες Ρώσσους.

Οι Ρώσσοι συντελεστές, στο ίδιο περιοδικό, δεν άλλαξαν τα ονόματά τους ενώ οι μη Ρώσσοι τα άλλαξαν.
  Και πολλοί ΜΗ Ρώσσοι μπολσεβίκοι τα άλλαξαν για να μην καταλάβουν οι Ρώσσοι ότι τους διοικούν μη Ρώσσοι και την σχέση τους με τους τοκογλύφους.

Σίγμα

Υ.Γ. ΙΣΚΡΑ= Σπίθα=Θεοδωράκης. Kι ο Θεοδωράκης με τα παραμύθια του Λένιν μεγάλωσε και με αυτά έκανε καριέρα…. Λαγοί όλοι τους…. Το Κτήνος τους παίζει στα δύο δάκτυλα τέτοιους κουραμπιέδες παραμυθάδες…

Σημείωση

Έγραψα για συγκεκριμένη εφημερίδα την ΙΣΚΡΑ και στην οποία όλοι οι περιούσιοι συντελεστές είχαν αλλαγμένα επίθετα, ενώ οι μη περιούσιοι δεν τα είχαν αλλάξει, ενώ διέτρεχαν τους ίδιους ακριβώς κινδύνους.

Το ίδιο ισχύει και για τους Μπολσεβίκους.


Οι περιούσιοι γενικά άλλαζαν τα επίθετά τους αλλά όχι οι Ρώσσοι. Να το παίζεις Αρχηγός της ρωσσικής Επαναστάσεως και να λέγεσαι Bronstein δεν …πείθει εύκολα τους Ρώσσους να σφαχτούν μεταξύ τους … 


Μπορείτε να φανταστείτε  αρχηγούς υπερδυνάμεων να τους ξέρουν οι οπαδοί τους με …ψεύτικα ονόματα;
Αν ανακαλύπτατε ότι ο Bill Clinton λέγεται …Tsiou Tsiou Mitsubishi δεν θα θεωρούσατε ότι κάτι δεν πάει καλά;

Αν θεωρούμε ότι είναι λογικό ηγέτες κρατών να μπορούν να έχουν …καλλιτεχνικά ψευδώνυμα και να κυκλοφορούν με πλαστά διαβατήρια  και να υπογράφουν αποφάσεις, που αφορούν σε δισεκατομμύρια δολάρια και να επηρεάζουν τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, τότε να μην διαμαρτυρόμαστε για τα όσα μας συμβαίνουν.
Διότι υπογράφοντας με ψευδώνυμα κάτι θέλεις να κρύψεις κι όχι κάποιον λαό να σώσεις…
Η πυραμίδα εξουσίας βασίζεται σε υπογραφές, έγγραφες διαταγές και ανάληψη ευθύνης των προϊσταμένων. Αν γίνεις πρωθυπουργός και υπογράφεις νόμους ή Διεθνείς Συνθήκες δεν γίνεται προφανώς να υπογράφεις σαν Gina Lolobrigida ή σαν Μίκυ Μάους. 
  Μιλάμε για ηγέτες κρατών που είναι νομικά πρόσωπα κι όχι για συγγραφείς ερωτικών ιστοριών ούτε για τραγουδιστές ή ταχυδακτυλουργούς.

ἀπό : Φιλονόη

Διαβᾶστε ἐπίσης : 

ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ;;; –– Ἡ Συναγωγή Κεχιλά Κεντοσά Γιάννενα καί ἡ Οἰκογένεια Λαφαζάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου