" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Συντριπτικό «ΟΧΙ» τῶν Ἑλλήνων ἐνάντια σέ ὄλα τά Μνημόνια, παλιά καί... νέα

Συντριπτικό «ΟΧΙ» των Ελλήνων ενάντια σε όλα τα Μνημόνια, παλιά και... νέα

Οι Έλληνες ερωτήθηκαν επί της ουσίας αν συμφωνούν με τη μνημονιακή πολιτική που ακολουθήθηκε τα χρόνια που πέρασαν. Ουδείς γνώριζε ή ενδιαφέρθηκε να μάθει το περιεχόμενο της προτάσεως Γιούνκερ, πέρα από το γεγονός ότι ήταν άλλο ένα μνημόνιο με Αγγλικό Δίκαιο, εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Η απάντηση των Ελλήνων ήταν συντριπτική και σαφέσταση, όσο κι αν οι συριζαίοι προσπαθούν να νοθεύσουν τη Λαϊκή Εντολή. Ο Ελληνικός Λαός σε ποσοστό 62% αγνόησε τις σειρήνες του τρόμου που εξέπεμπαν τα κανάλια και οι πολιτικοί του παλιού σαθρού κατεστημένου. Αγνόησε τις πιέσεις κυβερνήσεως, δανειστών και των μνημονιακών κομμάτων, που εκδηλώθηκαν με ουρές στα ΑΤΜ και στα καταστήματα τροφίμων, και απάντησε ότι ΔΕΝ θέλει άλλα μνημόνια, ΔΕΝ ανέχεται άλλο τις πολιτικές που είχαν ως αποτέλεσμα χιλιάδες αυτοκτονίες και εκατομμύρια εξαθλιωμένων Ελλήνων.

Παράλληλα, ο Ελληνικός Λαός, έδωσε σαφέστατο μήνυμα προς τους κυβερνώντες. Το ΟΧΙ στα Μνημόνιο, που με σαφήνεια είπε σήμερα ο Λαός δεν αφορά μόνο την πρόταση Γιουνκέρ, αλλά απορρίπτει και την πρόταση της συγκυβέρνησης, η οποία ελάχιστα διαφέρει από την πρόταση των «θεσμών». Συνεπώς, ας αφήσουν τους τακτικισμούς και ας μην προσπαθήσουν να παρουσιάσουν ως «νίκη» μία αποδοχή της δικής τους μνημονιακής πρότασης.

Ο Λαός μίλησε: Τέλος τα Μνημόνια! Τέλος το Αγγλικό Δίκαιο! Τέλος η εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου