" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΕΙΛΗ: Έτοιμοι για δημοψήφισμα για «ανεξάρτητη Θράκη» οι πράκτορες της Τουρκίας


ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΕΙΛΗ: Έτοιμοι για δημοψήφισμα για «ανεξάρτητη Θράκη» οι πράκτορες της Τουρκίας

Ολοκληρώθηκε τελικά το τουρκοσυνέδριο FUEN στην Κομοτηνή, με την συμμετοχή βουλευτών του Σύριζα και πολιτευτών από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ να φημολογείται και οι φήμες να μην διαψεύδονται. Στο συνέδριο, όπως είχε προαναγγελθεί άλλωστε, έγιναν προκλήσεις εναντίον της χώρας και προσπάθεια εκ μέρους πρακτόρων του τουρκικού προξενείου να μιλήσουν εκ μέρους της μουσουλμανικής μειονότητας, παρουσιάζοντάς την ως «τουρκική».

Μεταξύ άλλων ομιλία έκανε και ο ψευδομουφτής, Αχμέτ Μεμέ, ο οποίος έφτασε μέχρι του σημείου να ζητήσει δημοψήφισμα (!), απειλώντας ευθέως για «ανεξάρτητη Θράκη». Προφανώς ο ψευδομουφτής παίρνει θάρρος από το γεγονός ότι πλέον κυβερνάνε ομογάλακτοί τους, που χρόνια τώρα προπαγάνδιζαν ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» και άλλα τέτοια αντεθνικά.

Ξεκινώντας με την παραδοχή ότι είναι τούρκος, προσπάθησε να παραποιήσει την Ιστορία, φτάνοντας μέχρι να επικαλεστεί την συνθήκη της Λωζάννης. Ιδού τι είπε: «Εμείς ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης εμπιστευόμασταν μόνο την μητέρα πατρίδα μας Τουρκία, ενώ παίρνοντας θάρρος από την συνθήκη ειρήνης της Λοζάννης, λέγαμε πως η Τουρκία μας στηρίζει».

Αγνοεί, προφανώς, ή θέλει να κάνει ότι αγνοεί ότι το περιεχόμενο της εν λόγω συνθήκης δεν έκανε λόγο για τούρκους, αλλά για μουσουλμάνους και επιπλέον η ρήτρα περί ίσων μειονοτικών πληθυσμών παραβιάστηκε από την Τουρκία ήδη από τα Σεπτεμβριανά του 1955.

Στην συνέχεια της ομιλίας του επικαλέστηκε το μόνιμο επιχείρημα των τούρκων ότι τους ανήκει η μουσουλμανική μειονότητα, λέγοντας: «Ωστόσο η Ελλάδα προσπαθεί να μας εξοντώσει διασπώντας μας σε τρία στοιχεία. Αυτό είναι κάτι βέβαια που έληξε με αποτυχία. Προσπάθησε να μας αποτελειώσει χωρίζοντας μας σε Τούρκους, Πομάκους και Ρομά».

Αυτή ήταν και η διαφωνία που είχε οδηγήσει στην αποβολή της μουσουλμάνας Ρομά από το ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα, αφού αποδεικνυόταν ότι αυτό που λέει ο ψευδομουφτής είναι ψευδές. Τότε, μάλιστα, είχε υπάρξει και δημόσια τοποθέτηση εκ μέρους του Σύριζα ότι «η μειονότητα είναι ένα ενιαίο τουρκικό πράγμα», γεγονός που αναδεικνύει τις σχέσεις της Κουμουνδούρου με πράκτορες της Άγκυρας.

Για το τέλος ο ψευδομουφτής κράταγε το καλύτερο, αφού απείλησε ευθέως με δημοψήφισμα σε περίπτωση που δεν αναγνωριστεί η μουσουλμανική μειονότητα ως «τουρκική», προκειμένου να μπορέσει να εγείρει αξιώσεις η Τουρκία. Συγκεκριμένα είπε:

«Αλλά επαναλαμβάνω πως αυτό είναι κάτι που έληξε με αποτυχία. Διότι όλοι οι άνθρωποι μας με αυτές τις υπο-ταυτότητες μιλάνε τουρκικά και λένε πως “είμαστε Τούρκοι”. Μπορεί να μιλάνε τσιγγάνικα, αλβανικά, πομάκικα και αγγλικά, αλλά το σημαντικό είναι το τι δηλώνουν. Και εάν η δήλωση μας δεν έχει αξία τότε να, στην Δυτική Θράκη υπάρχουν 150 χιλιάδες Τούρκοι, εγώ προτείνω να γίνει ένα δημοψήφισμα. Τότε να δούνε όλοι οι άνθρωποι και τα κράτη το τι και ποιοι είναι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης!»

Ένα φυσιολογικό κράτος θα είχε ήδη απαντήσει στις απειλές του ψευδομουφτή, εφαρμόζοντας το προσήκων άρθρο του Ποινικού Κώδικα, τόσο γι’ αυτόν όσο και για τους βουλευτές που υποστηρίζουν τέτοιου είδους ενέργειες. Όμως το ψευτορωμαίικο έχει πάψει προ πολλού να είναι εθνικά κυρίαρχο κράτος και έτσι φτάνει μέχρι του σημείου να ανέχεται απειλές από φυσικά πρόσωπα και από κράτη.

Σε ένα φυσιολογικό κράτος δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν σύλλογοι και ενώσεις που θα αμφισβητούν την εδαφική του ακεραιότητα, όμως εδώ είναι το ψευτορωμαίικο, το παρακμάζων ελλαδικό κράτος των μαρξιστών διεθνιστών και των φιλελεύθερων οικουμενιστών, που μισούν οτιδήποτε το εθνικό.

Μην περιμένετε καμία σοβαρή και εθνική απάντηση από τον κονφερασιέ του ΝΑΤΟ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου