" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Πολὺ …«μπα-τριωτική» κι …«ἀντιστασιακή» κυβέρνηση ἔχουμε!!!


Όταν ο Καραμανλής πήγαινε να αποκλείσει την είσοδο της FYROM στο ΝΑΤΟ  τα …ξεφτέρια του …«μπα-τριωτικού» ΣΥΡΙΖΑ (και της Πρεσβείας) μάζευαν υπογραφές πιέζοντας να αναγνωριστούν τα Σκόπια ως …«Μακεδονία»! 

Για να μην φανεί ποιος ήταν ο εντολέας αυτής της …«αυθόρμητης» πρωτοβουλίας, οι υπογράφοντες  έγραψαν έναν γελοίο πρόλογο αντι-ΝΑΤΟϊκής μπουρδολογίας για ξεκάρφωμα. Σκοπός τους φυσικά ήταν να δείξουν ότι η …«υψηλή» διανόηση δεν συμφωνεί με τον …«μοναχικό εθνικισμό» του Καραμανλή…

Πολὺ ...«μπα-τριωτική» κι ...«ἀντιστασιακή» κυβέρνηση ἔχουμε!!!3


Ο μέγας …«αντιστασιακός μπατριώτης» Τσακαλώτος από την Οξφόρδη-, με τα σπαστά Ελληνικά στο στόμα, με τα φράγκα στην BlackRock και με την σύζυγο σύμβουλο στην …ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΑΔΟΣ», «χάρισε» κι αυτός το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια,  λες και ζήτησε κάποιος την γνώμη του.

 Πολὺ ...«μπα-τριωτική» κι ...«ἀντιστασιακή» κυβέρνηση ἔχουμε!!!1
Πολὺ ...«μπα-τριωτική» κι ...«ἀντιστασιακή» κυβέρνηση ἔχουμε!!!2 

Με τέτοιους «μπα-τριώτες» στην κυβέρνηση, να αποφασίζουν για την τύχη των δισεκατομμυρίων, που δίνουμε σε φόρους, καταλαβαίνετε ποιοι θα είναι τα θύματα στην επερχόμενη …«ρήξη» με τα αφεντικά τους, τους γνωστούς τοκογλύφους.
Την «μπατριωτική» επιστολή υπέγραψε κι ο Γιάννης Μηλιός (μεγάλη φτωχολογιά) και η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Σίγμα
Φιλονόη

ΕυκλειδηΣ ΤσακαλωτοΣ : Ο ανθρωποΣ στην «σκια» του Γ.Βαρουφακη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου