" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ο.Υ.Κ. «ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ / ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ / ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ / ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ».


oyk
 
 
Ο Βενιζέλος δεν θίχτηκε από τον Πάγκαλο στην υπόθεση των Ιμίων που αποκάλεσε την Ελληνική σημαία «πανί», δεν θίχτηκε από την ηττοπαθή στάση του Σημίτη και το «ευχαριστώ» στους Αμερικανούς στην υπόθεση των Ιμίων που μας οδήγησαν στις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, δεν θίχτηκε που αθώωσε σε «εξεταστικές επιτροπές» έναν αποδεδειγμένο κλέφτη του δημοσίου χρήματος, σαν τον Τσιχατζόπουλο, δεν θίχτηκε που το κόμμα του ευθύνεται για τις 7.000+ αυτοκτονίες Ελλήνων από το μνημόνιο που εφάρμοσε το κόμμα του, δεν θίχτηκε για δεκάδες σκανδαλώδεις αποφάσεις που ο ίδιος έχει θεσπίσει – με μέγιστο αυτό του σκανδαλώδους νόμου περί ευθύνης υπουργών – αλλά θίχτηκε από το σύνθημα των Ο.Υ.Κ. – κάτι που είναι εθνοτονωτικός θεσμός πλέον- και έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με τα συνθήματα που φώναζαν τα ΟΥΚ στην παρέλαση.
 
«Τα ΟΥΚ φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα, συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων. Αλλά με τέτοιον ανεύθυνο υπουργό Άμυνας, τι άλλο θα περίμενε κανείς;», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.
 
Ίδια όμως ανακοίνωση έβγαλε και ο Δημήτρης Παπαδημούλης με την Βασιλική Κατσιβάνου.
Ο Παπαδημούλης μάλιστα με ανάρτηση του στο twitter δήλωσε πως η κυβέρνηση πρέπει να βάλει φρένο σε τέτοια προκλητική εθνικιστική συμπεριφορά που εκθέτει τη χώρα.
 
«Τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση, είναι αντίθετα με την πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας.Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει φρένο», έγραψε ο Παπαδημούλης. 
 
Για «ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία» έκανε λόγο και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου σχολιάζοντας μέσω Facebook τα συνθήματα που φώναξαν οι άνδρες των ΟΥΚ κατά τη διάρκεια της χθεσινής στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα και ζήτησε την τιμωρία τους.
 
Υ.Γ.1: Ξύδι «σύντροφοι»…
 
Υ.Γ.2: Κρατιέται ο Σύριζα για να μην δείξει το εντελώς ανθελληνικό του πρόσωπο. 
Πότε ο Λαφαζάνης που κουνιέται στους ρυθμούς των εμβατηρίων, πότε ο Τσίπρας και η Δούρου που απολαμβάνουν ενθουσιασμένοι την παρέλαση στο Σύνταγμα, έλα όμως που ο μπολσεβικισμός τους δεν κρύβεται! 
 
Y.Γ.3: Αυτοί που εξαπολύουν κατάπτυστες συκοφαντίες κατά των ανδρών του πολεμικού ναυτικού και ζητούν τιμωρίες κινούμενοι στην γραμμή Βενιζέλου, ας το ξανασκεφθούν μέχρι να απολογηθούν στην κοινωνία για τα κίνητρά τους.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου