" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Γραφικοί σταλινικοί: Το ΚΚΕ δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση λόγω της Χρυσής Αυγής!


Μην μπορώντας να αντέξουν στο γεγονός ότι το καθ΄όλα συστημικό και καλοχαϊδεμένο κόμμα τους βλέπει την πλάτη της διωκόμενης για τις Ιδέες της και μόνο ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι εκπρόσωποι του πολιτικού απολιθώματος που ακούει στο όνομα ΚΚΕ (Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος) φροντίζουν να δείχνουν τον κομπλεξισμό που τους διέπει, αλλά και την αληθινή αντιλαϊκή τους φύση. 

Ο κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος στο κομματικό μαγαζάκι του Περισσού, Νίκος Καραθανασόπουλος, με το γνωστό απύθμενο θράσος που χαρακτηρίζει τους εγχώριους νοσταλγούς και υπηρέτες του αρχιεγκληματία Στάλιν, υποστήριξε πως «Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ, που ήδη έχει δηλώσει ότι ψηφίζει ΠΑΡΩΝ επί της αρχής στο συζητούμενο νομοσχέδιο, δεν θα συμμετάσχει στην ονομαστική ψηφοφορία που μεθοδεύτηκε για να δώσει άλλοθι στην παρουσία των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλύσει την ευθύνη της απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις που σχεδιασμένα καλλιεργούν κλίμα ανοχής για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

Το «συζητούμενο νομοσχέδιο» αφορά την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και το ΚΚΕ έκρινε ότι δεν πρέπει να το ψηφίσει επειδή θα υπήρχε η πιθανότητα να ήταν στο κοινοβούλιο οι εκλεγμένοι από τον Λαό ως Τρίτη Πολιτική Δύναμη Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  Έχουν τέτοιο κόμπλεξ κατωτερότητας και αμέτρητο μίσος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ, ώστε ακόμη κι ένα μέτρο ανακούφισης των ασθενών Λαϊκών στρωμάτων αρνήθηκαν να το ψηφίσουν, μόνο και μόνο επειδή θα το επικύρωνε με την παρουσία της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το θλιβερό αυτό υποκείμενο (αλήθεια, έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του; Ή μήπως είναι ανεπάγγελτος κι αυτός, όπως ο τωρινός ηγετίσκος του, ο Κουτσούμπας;) στο πρόσφατο παρελθόν είχε υποστηρίξει δημόσια ότι «λίγους σφάξαμε. Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο», αναφερόμενος στις αποτρόπαιες δολοφονίες που διέπραξαν οι εγχώριοι πράκτορες της Σοβιετικής Ένωσης τον Σεπτέμβριο του 1944 στον Μελιγαλά. Κανείς, βεβαίως, δεν θεώρησε ότι αυτές οι αθλιότητες αποτελούν βάναυση προσβολή νεκρών και προτροπή προς επανάληψη τέτοιων φρικτών σφαγών.

Τέτοιοι είναι οι καπιταλιστές του ΚΚΕ. Εκφραστές μιας ανθελληνικής, αντεργατικής και απάνθρωπης ιδεολογίας, η οποία κατέστρεψε τα πάντα όπου εφαρμόστηκε, δίνοντας την δυνατότητα στον φιλελεύθερο καπιταλισμό το απαραίτητο άλλοθι για να διαπράξει τα δικά του εγκλήματα τόσο στον υπόλοιπο κόσμο όσο και στην Ελλάδα.

Η Ιστορία έχει ξεπεράσει το ηλικιωμένο αυτό έκτρωμα, το οποίο λόγω κεκτημένης ταχύτητας συνεχίζει να λειτουργεί ως μαγαζάκι λίγο πριν την οριστική του πτώχευση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου