" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

SYRIZA: Η «ΕΛΠΙΔΑ» ΚΑΙ Η «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΗΡΘΑΝ! ΜΕ… ΜΑΓΟΥΣ ΕΞ’ ΑΦΡΙΚΗΣ!

elpida

Αναμενόμενο! Το είχαμε επισημάνει τα Πατριωτικά Μπλόγκς πάμπολλες φορές ότι μετά την εκλογική νίκη του SYRIZA, πάσης φύσεως «Πρόσφυγες» με την βεβαιότητα της ατιμωρησίας θα ξεσαλώσουν.  Ελάχιστο διάστημα πέρασε από τότε και βλέπουμε την «Προοδευτική» Συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ να έχει σαν κυρίαρχο θέμα πως να ονομάσει όλους τους παράνομα εισερχόμενους στην Πατρίδα μας «Πρόσφυγες» και να τους παρέχει Ιθαγένεια και άλλες παροχές τις οποίες οι Έλληνες δεν πρόκειται να τις δουν ποτέ!

Σε Γκεκτοποιημένες περιοχές όπως τα Πατήσια, Κυψέλη, Αγ. Παντελεήμονας κ.λπ. πλέον ο κάθε «Πρόσφυγας» στήνει και μια «επιχείρηση» με την ασφάλεια πλέον του ΜΗ-Ελέγχου!

Στην Κυψέλη και ειδικότερα επί της Φωκίωνος Νέγρη τα παράνομα CDs και DVDs πωλούνται πλέον όλες τις ώρες ανεξέλεγκτα, επίσης Νέο Φρούτο τα διαφημιστικά φυλλάδια διαφόρων αλλοδαπών «Πνευματιστών-Θαυματοποιών» που με αδιευκρίνιστο τρόπο, υπόσχονται λύσεις σε ΟΛΑ τα προβλήματα μας!

Πολυκατοικίες, μαγαζιά, αυτοκίνητα, δρόμοι γεμίζουν με τέτοιου τύπου χαρτιά που καλούν να «δώσουν λύσεις» με ένα «Μαγικό τρόπο» σε όσους έχουν απελπιστεί, με το αζημίωτο σαφώς.

Το παράξενο-παράδοξο είναι ότι αν και σε αυτά τα φέιγ-βολάν των «Πνευματιστών-Προσφύγων» υπάρχουν λεπτομερή στοιχεία όπως π.χ. σταθερό Τηλέφωνο και διευθύνσεις, η ροή τους δεν σταματά!

Άρα κανείς δεν τους ελέγχει και συνεχίζουν το «θεάρεστο» έργο τους και το «μαγαζάκι» πάει καλά!  
Σαφώς δεν μπορούμε να αντικρούσουμε το επιχείρημα του παλιού σάπιου καθεστώτος που συνεχίζει και το «Νέο» καθεστώς ότι «δεν είναι Χρυσαυγίτες» άρα και ότι κι αν κάνουν σε συνδυασμό ότι είναι «Πρόσφυγες» (από ποια χώρα προέρχονται άραγε που δικαιολογεί αυτό τον χαρακτηρισμό;) τους δίνει πλήρη ασυλία σε ό,τι αδίκημα κι αν διαπράξουν.

Υ.Γ.: Σε ευχαριστούμε λοιπόν Mr.Alexis η «ΕΛΠΙΔΑ» τελικά πράγματι ήρθε, άλλα όχι για μας τους Έλληνες.

Πηγή: elldiktyo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου