" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Georg Lukacs, ο Ριζοσπάστης Ουγγροεβραίος Κομμουνιστής η σεξουαλική ακολασία στις ΗΠΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ


Μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν αντιληφθεί την συρρίκνωση της ελευθερίας και την αθόρυβο διείσδυση του «Σιδηρού Παραπετάσματος» στην χώρα τους.
 Ο σοβιετικού στυλ κομμουνισμός έχει καμουφλαριστεί από διάφορα ειδικά ενδιαφέροντα υπό την μορφή Δουρείου Ίππου. Ένας από αυτούς τους Δούρειους Ίππους είναι η σεξουαλική εκπαίδευση.

Ένα άρθρο και βίντεο από το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ABC το 2007, εξηγεί πώς ο Ομπάμα και το κίνημα “Planned Parenthood” (οικογενειακού προγραμματισμού) θα εργαστούν από κοινού για την προώθηση σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ακόμα και στα νηπιαγωγεία. Με «προοδευτικούς» όπως ο Μπαράκ Ομπάμα που υποστηρίζουν ότι προγράμματα όπως αυτό καινοτομούν και έτσι ή κοινωνία προοδεύει, έχουμε μία σαφή εικόνα της διόγκωσης του κινήματος «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης».

images (2)
György Lukács σε νεαρή ηλικία
Ο Georg Lukacs, Ούγγρος Μαρξιστής φιλόσοφος και κριτικός λογοτεχνίας, πίστευε ότι ο χριστιανισμός και η ηθική δομή του ήταν ένα τεράστιο εμπόδιο στην εγκαθίδρυση του κομμουνισμού σε όλο τον κόσμο.


georg-lukacs
György Lukács
Σε αντίθεση με άλλους κομμουνιστές επαναστάτες, πίστευε ότι για να επικρατήσει ο κομμουνισμός, χρειάζονταν πρώτα μια πολιτιστική επανάσταση πριν την οικονομική επανάσταση.Πίστευε δηλαδή ότι μια πιο σταδιακή και προοδευτική προσέγγιση προς τον κομμουνισμό ήταν πιο βιώσιμη σε σύγκριση προς τις βίαιες επαναστάσεις του Λένιν και Στάλιν.
Γνώριζε ότι, προκειμένου να υποχρεωθεί η ανθρωπότητα να αποδεχθεί τον κομμουνισμό, οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι πολιτισμικά ευθυγραμμισμένοι με τον αθεϊσμό, με την απόρριψη του θεσμού της οικογένειας, με την αποδοχή της διαφορετικότητας, και με την ανοχή της πολυ-πολιτισμικότητας. Για να επιτευχθεί αυτό θα χρειαζόταν υπονόμευση της Χριστιανικής οικογενειακής δομής, με την προώθηση της σεξουαλικής ελευθεριότητας της εφηβικής ηλικίας και της επαναστατικότητας των εφήβων. Άλλωστε «εξέγερση και επανάσταση» είναι το πολεμικό σύνθημα των κομμουνιστών.

Ο Lukacs σημείωνε στο λογοτεχνικό του έργο «Ιστορία και Ταξική Συνείδηση» την ακόλουθη παράγραφο:
«Υπάρχουν δύο πτυχές της Ουτοπικής αντιστοιχίας στην παρούσα οντολογία. Η πρώτη φαίνεται σαν εκ Θεού εκμηδένιση της εμπειρικής πραγματικότητας στην Αποκάλυψη, η οποία μπορεί περιστασιακά να είναι απούσα (όπως στον Τολστόι) χωρίς να επηρεάζει σημαντικά την κατάσταση. Η δεύτερη βρίσκεται στην ουτοπική προβολή του ανθρώπου ως «αγίου» ο οποίος μπορεί να επιτύχει τέτοια εσωτερική γνώση υπεράνω της εξωτερικής πραγματικότητας η οποία να μην μπορεί να καταργηθεί».

(Μιλάμε για ψυχιατρική περίπτωση η οποία κρύβεται πίσω απο έναν αυθαίρετο ιδεολογικό μανδύα και φυσικά τις ανάλογες περιπτώσεις ιατρικού ενδιαφέροντος τις ανιχνεύουμε στην σέχτα που ανεδείχθη σε κυβέρνηση της χώρας)

Όπως μπορεί κάποιος να δεί, ο ίδιος πιστεύει ότι ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να αποφύγει τους πειρασμούς της εξωτερικής πραγματικότητας.
Γι′ αυτό ο Χριστιανισμός κατάντησε να γίνει το αντίστοιχο στην πλάνη της κομμουνιστικής ουτοπίας.

Ο ίδιος μαζί με όλους τους αληθινά φονταμενταλιστές Κομμουνιστές πίστευε ότι ο Χριστιανισμός είναι ο δυνάστης της ανθρωπότητας….μάλλον όχι επειδή ήταν τόσο κομμουνιστής , όσο ιουδαίος, που χρησιμοποιούσε το όχημα του κομμουνισμού.

Αυτό βέβαια μπορεί να δικαιολογηθεί σαν αντίδραση στα πρώην φεουδαρχικό τυραννικά καθεστώτα των Χριστιανών Βασιλέων και Καθολικών Παπών του σκοτεινού μεσαίωνα.
Για να επιτύχει την κομμουνιστική ουτοπία, ο Lukacs ξεκίνησε ένα γραφικό ριζοσπαστικό σεξουαλικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προωθούσε τον ελεύθερο έρωτα και την σεξουαλική ακολασία. Τελικά η επιρροή του Luckacs μαζί με πολλών άλλων ομοϊδεατών του έχει οδηγήσει στην επιδείνωση της χριστιανικής ηθικής και των χριστιανικών αξιών και την επικράτηση του κομμουνισμού και αναμφισβήτητα σημείωσε ιστορική επιτυχία.

Η «Τακτική του Σαλαμιού» ή οι τακτικές του «Διαίρει και Βασίλευε» χρησιμοποιήθηκαν για να εκκαθαρίσουν το Κομμουνιστικό Κόμμα από όλους εκείνους που έρχονταν σε αντίθεση με το ριζοσπαστικό πρόγραμμα δράσης του.

Σήμερα οι τακτικές του Luckacs χρησιμοποιούνται από τον σημερινό Λευκό Οίκο σε συνοδοιπορία με ριζοσπαστικές ομάδες όπως η «Planned Parenthood» και το «Πληροφοριακό και Εκπαιδευτικό Συμβούλιο Σεξουαλικότητας» των Ηνωμένων Πολιτειών (SIECUS), καθώς και το «Δίκτυο Gay και Λεσβίων Εκπαιδευτικών» (GSLEN). 

Kevin_Jennings_official_Dept_Ed_photo
Kevin Jennings
Ο Kevin Jennings, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής του GSLEN σήμερα έχει διοριστεί σαν ο νέος τσάρος του οργανισμού “Safe School” από τον Πρόεδρο Ομπάμα, και έχει συμμετάσχει σε ένα εξαιρετικά εξοργιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο διδάσκει την βίαιη σεξουαλική συμπεριφορά στους σπουδαστές.

Το MassResistance.org αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια Συνεδρίου του Υπουργείου Παιδείας της Μασσαχουσέτης μπροστά σε 2000 άτομα ο Κέβιν Jennings ως βασικός ομιλητής, είχε πει, «Fisting [δηλ. διείσδυση της γροθιάς κάποιου στον … πρωκτό ή στον κόλπο άλλου προσώπου] συχνά κακολογείται …. ενώ δεν είναι παρά η εμπειρία το να αφήσετε κάποιον να εισχωρήσει στο σώμα σας με τον οποίον θέλετε να έχετε μία στενή και ενδόμυχη σχέση… και έτσι να τίθεστε σε διερευνητική λειτουργία».

Άλλα πράγματα που διδάχθηκαν ήταν ομοφυλοφιλικές τεχνικές στοματικού σεξ,  σαδομαζοχιστικές τεχνικές,  χρήση «dildos» από τα κορίτσια με σκοπό την τριβή των γεννητικών τους οργάνων χάριν ηδονισμού, και πολλά άλλα.

Οι Αμερικανοί πρέπει να καταλάβουν ότι ο κομμουνισμός είναι ακόμη ζωντανός και υπεισέρχεται στα σπίτια μας μέσω σεξουαλικά εκλύτων ΜΜΕ, τηλεοπτικών εκπομπών, και τώρα από τα ίδια τα σχολεία μας.

Στο σχολικό μας σύστημα έχουν επιβληθεί οι τακτικές του Georg Luckacs και άλλων ριζοσπαστών Μαρξιστών ιδεολόγων.

Ο Κοσμικός Ανθρωπισμός, εμπνευσμένος από τους μαρξιστές της σχολής της Φρανκφούρτης (κλικ ΕΔΩ)σαν τον Luckacs, παρεισφρύει στην κοινωνίας μας με ταχύ ρυθμό.
Η προωθούμενη ανεκτικότητα για την εφηβική ακολασία είναι εξαιρετικά επιζήμια για το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών

Νέα προγράμματα των Ηνωμένων Εθνών υλοποιούνται στην εκπαιδευτική ύλη δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων που περιλαμβάνουν ριζοσπαστικά μαθήματα διδασκαλίας σεξουαλικού υλικού ακόμα και στα νηπιαγωγεία. 

Σήμερα στον Εκπαιδευτικό, Επιστημονικό και Πολιτιστικό Οργανισμό UNESCO προΐσταται η Ουγγαρέζα πρώην Κομμουνίστρια


440px-Irina_Bokova-IMG_3582
Irina Bokova
Καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες υιοθετούν αυτό το εκπαιδευτικό προγράμμα της UNESCO, αναρωτιέμαι μήπως η Irina Bokova ελαύνεται από την ιδεολογία του Georg Luckacs;

Συνέχεια απο το ΠΑΡΑΞΕΝΟ

Φυσικά στην Ελλάδα το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και ο τρόπος που το αντιμετώπισε ο ΣΥΡΙΖΑ, μας πείθει ότι η ίδια ιδεολογία διατρέχει το σύνολο της ηγετικής του ομάδας…κλικ ΕΔΩ
a1c2152900da8e17816f9a67c84b299e
Τι σας θυμίζει το λάγνο βλέμμα του ιουδάιου πανηδονιστή δάσκαλου Λούκατς, που μισούσε τον χριστιανισμό;;;Δείτε την επόμενη φωτό
Το γεγονός ότι ο εν λόγω στην κυριολεξία αδαής νέος με το σκάνδαλο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, βρέθηκε κυβερνητικός εκπρόσωπος, δηλαδή αποτελεί την βιτρίνα της κυβέρνησης, μας πείθει για τους απώτερους βασικούς σχεδιασμούς της εν λόγω πολιτικής σέχτας, οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με το μνημόνιο για το οποίο υπέκλεψαν την ψήφο του αμόρφωτου λαού με τον χαμηλότερο δείκτη ευφυίας στην Ευρώπη.

gavrihl-sakellaridhs--2-thumb-large
ο Ελλαδίτης κυβερνητικός εκπρόσωπος
Screen-Shot-2014-02-06-at-11.17.50-AM
Ο ίδιος σε ηπιότερες στιγμές έκφρασης
 Αντιλαμβανόμεθα πλέον γιατί υπήρξε η υποστήριξη απο τον ΟΜΠΑΜΑ και το περιβάλλον του, όπως επίσης ότι το θέμα των μνημονίων, απασχολεί τόσο ώστε να μην αποτελεί εμπόδιο για την κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα.

obammunist 
Σε επόμενο άρθρο θα αναλύσουμε και την πρακτική σχέση του Ιουδαίου λάτρη του ανώμαλου σεξ. Λούκατς με την Ρόζα Λούξεμπουργκ, την επίσης Ιουδάια εκ Πολωνίας κομμουνίστρια και την επαναστατική τρομοκρατική κυβέρνηση που εγκαθίδρυσαν, στην οποία ο Λούκατς ήταν υπουργός.

images (3)

Εως τότε απολαύστε τον Αλέξις να καταθέτει λουλούδια στο μνημείο της.
rosa6
Μανία με τους συμβολισμούς είτε θετικά για τους όμορους, είτε αρνητικά για τους αντίπαλους. Έτσι ο Αλέξις καταθέτει στεφάνια όπου υπάρχουν ιδεολογικοί του και όχι μονο, πρόγονοι, στηρίζει τις παρελάσεις των κιναίδων και λεσβιών, αλλά απαξιώνει τις εκδηλώσεις των ελλήνων, ενώ οι παρελάσεις όταν γίνονται απο τις ΕΔ είναι κάτι το…αναχρονιστικό.

9979584 (1)

Η συνωμοσία όπως καταλαβαίνετε έχει πολλές πτυχές…μια μια θα αναλυθούν… Πίσω απο τους ανθρώπους και τα όσα λένε, κρύβεται ένα πολύ ισχυρό ψυχολογικό κίνητρο, καταπιεσμένες ταυτότητες και φόβοι, δαίμονες με την μεταφυσική έννοια, που περιμένουν την ευκαιρία να εκδηλωθούν….

Για να έχετε μια πλήρη εικόνα της Σχολής της Φρανφούρτης, την οποία την γνώριζε και ο Μπογδάνος, κλικ ΕΔΩ, θα προτείναμε επίσης να πατήσετε ΕΔΩ…και θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε όλα τα μπουμπούκια μαζεμένα, όλα τα μπουμπούκια με τα οποία σας πιπιλάν το μυαλό επι δεκαετίες, προβάλοντάς τα ως φιλοσόφους, επιστήμονες, θεωρητικούς κλπ.

Εμείς ως έλληνες, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι αρχαίοι και γνήσιοι φιλόσοφοι, είτε εργάζοντο σκληρά και ζούσαν φτωχικά, είτε ήταν σαν τονΔιογένη τον κυνικό….

download (2)
Διογένης ο κυνικός…έλληνας φιλόσοφος
Για τους σύγχρονους Ιουδαίους φιλοσόφους, αυτό δεν ισχύει….
Είναι στα καλύτερα….καθηγητές, παπαρολόγοι και καροτολάγνοι, ενσπείρουν το ιδεολογικό τους δηλητήριο απο ζεστές ακριβοπληρωμένες αίθουσες, πανεπιστημιακές έδρες και κυβερνητικές θέσεις και πάντα στην τελευταία λέξη της μόδας….

images-113
Bernard-Henri Lévy. Ιουδαίος, νέας κοπής και αριστερός  φιλόσοφος, στα χνάρια του συμπατριώτη του Λούκατς…χωρίς λαχανικά με εξαίρεση την γλάστρα, διότι τα γούστα διαφέρουν…καμμία σχέση με τον Διογένη

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;(και σε τι αποσκοπεί;;;)

Α και να μην ξεχάσουμε, είναι όλοι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ…

Μην περιμένετε λοιπόν απο τα γνωστά παπαγαλάκια τα κατ ουσίαν ανούσια, να κάνουν ερωτήσεις που να οδηγούν στις απαντήσεις που ως άνω αναπτύξαμε….

Είναι παντελώς στημένοι και για αυτό και χρυσοπληρώνονται, ωστόσο θα μας ενδιέφερε πολύ η γνώμη της Τασίας της Θεανώς και του έγκριτου, πανεπιστημιακού και πάει λέγοντας, ανθρωπιστή κ. Πανούση…Απο το να εκφράσουν την γνώμη τους θα περάσουν…αργά η γρήγορα….και για να είμαστε ξεκάθαροι, το πρόβλημα δεν είναι με το τι πιστεύει και το τι κάνει ο καθείς για τον εαυτό του, αλλά το ότι προσπαθεί αυτό να το επιβάλει στην δική μας οικογένεια , στα δικά μας παιδιά, στην δική μας πατρίδα μέσα απο ένα πλέγμα εξουσίας το οποίο ασκεί λάθρα και με διαφορετικές αφορμές.

Ενδεικτική ΠΗΓΗ
ἀναδημοσίευσις ἀπό : Παράξενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου