" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Άρχισαν τα όργανα και εντός Σύριζα - Η μνημονιακή κωλοτούμπα φέρνει το πρώτο μαλλιοτράβηγμα

Άρχισαν τα όργανα και εντός Σύριζα - Η μνημονιακή κωλοτούμπα φέρνει το πρώτο μαλλιοτράβηγμα

Μπορεί οι Συριζαίοι να θέλουν να περάσουν την παράταση του Μνημονίου ως επιτυχία της "ροζ επανάστασης", αλλά αυτό ουδόλως πείθει τους εσωκομματικούς που αντιλαμβάνονται ότι η κωλοτούμπα είναι τεραστίων διαστάσεων.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν δημοψήφισμα για την έγκριση της δανειακής σύμβασης, την λαϊκή ετυμηγορία δηλαδή, καθώς οι πλατείες ήδη προδόθηκαν! Σε πολύωρη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του Σύριζα πολλοί εξέφρασαν τον φόβο τους ότι με τον τρόπο που κινείται η Κυβέρνηση, χάνει την επαφή της με το Λαό.

«Η εποπτεία είναι Τρόικα» τόνισε χαρακτηριστικά στέλεχος της Κουμουνδούρου εκφράζοντας την διαφωνία του με τα όσα αποδέχεται η Αθήνα με την επιστολή Βαρουφάκη. Άλλο στέλεχος, συνέδεσε τις πιέσεις των εταίρων με τη βούληση της κυβέρνησης να μεταφέρει στην επόμενη εβδομάδα τα νομοσχέδια που εξήγγειλε ο Αλεξης Τσίπρας λέγοντας: «αν πάμε έτσι, τότε δεν θα καταφέρουμε να εφαρμόσουμε αυτά που λέμε στο πρόγραμμά μας...Οταν ο κόσμος μας βλέπει  να εκλέγουμε μαζί με τη ΝΔ Πρόεδρο Δημοκρατίας, όταν μας βλέπει να αποδεχόμαστε εποπτεία και να ζητάμε παράταση της Δανειακής Σύμβασης, τότε καταλαβαίνει ότι πάμε σε μεγάλη υπαναχώρηση».

Αυτό πια το έχουν καταλάβει και οι πέτρες και όπως φαίνεται η μνημονιακή κατηφόρα του Τσίπρα και η πλήρης ενσωμάτωσή του στο παλαιοκομματικό σύστημα και στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων γίνεται με γοργούς ρυθμούς.

Μετά όλοι ξέρουν ποιος έρχεται... Η μοναδική απροσκύνητη δύναμη ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους, η Χρυσή Αυγή! 

 Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου