" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΛΕΥΗ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ!


tsoukalas

Αφού πρώτα έπεσε στη χλεύη του ξακουστού «Μπουμπούκου» -που προσφέρθηκε για κοινοβουλευτικός… εισηγητής της συγκυβέρνησης στο νέο Μνημόνιο- η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έπεσε και στη χλεύη του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ.

Έτσι, μετά τον διορισμό του πρώην αρχιπασόκου συνδικαλιστή Τσουκαλά, ως γενικού γραμματέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η κλεφτο-πασοκαρία εξέδωσε την παρακάτω χλευαστική ανακοίνωση:

«H κυβέρνηση αυτοτρολάρεται! Γενικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο εργατοπατέρας και αρχισυνδικαλιστής, που αποδοκιμάστηκε ως υποψήφιος βουλευτής παρότι ήταν βουλευτής επικρατείας στην προηγούμενη βουλή, ο κ. Δ. Τσουκαλάς!!! Έτσι για να σταλεί σαφές μήνυμα ότι δεν θα γίνει καμία διοικητική μεταρρύθμιση».

Ποιο είναι το χειρότερο για μια κυβέρνηση; Όχι να τη βρίζουν και να την… καταριούνται οι πολιτικοί αντίπαλοι και οι Έλληνες πολίτες –αυτό είναι σύνηθες, οι Σαμαροβενιζέλοι το άντεξαν 2 ½ ολόκληρα χρόνια- αλλά να την χλευάζουν! Όταν αρχίζει να συμβαίνει αυτό, σημαίνει ότι λίγα είναι τα ψωμιά της!

ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου