" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Εθνική προδοσία: Ο Τσίπρας ξεπούλησε κι επίσημα το όνομα της Μακεδονίας! ΒΙΝΤΕΟ


Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η συγκυβέρνηση Σύριζα - ΑΝΕΛ η Χρυσή Αυγή διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους ότι θα είναι η φωνή της Εθνικής αντιπολίτευσης και δεν θα επιτρέψει καμία υποχώρηση στα εθνικά μας θέματα.


Ιδιαίτερα για το μείζον θέμα της Μακεδονίας μας δεν θα επιτρέψουμε στους Σκοπιανούς παραχαράκτες της Ιστορίας να επιβουλεύονται το όνομα και την Ιστορία της αιματοβαμμένης Μακεδονίας. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ!

Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση Τσίπρα αφού έδειξε τα πρώτα φιλομνημονιακά δείγματα γραφής και διαπραγματεύεται όχι την κατάργηση του Μνημονίου, αλλά το όνομα αυτού προχώρησε και στις εθνικές υποχωρήσεις.

Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός δέχτηκε ερώτηση από σκοπιανή δημοσιογράφο σχετικά με το ζήτημα του ονόματος του ψευδοκράτους. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα σε ποια χώρα αναφέρεται από τον ίδιο τον Τσίπρα, η Μιλέβκα δήλωσε με θράσος: "Republic of Macedonia" δηλαδή "Δημοκρατία της Μακεδονίας".


Ο Τσίπρας αντί να την διορθώσει, χαζογέλασε και απάντησε κανονικά στην ερώτησή της, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά το κίβδηλο όνομα του ψευδοκράτους! 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά έστειλε μηνύματα υποχώρησης και συνεννόησης με τους σκοπιανούς, δηλώνοντας: "Έχουμε την διάθεση να έχουμε ουσιαστικές σχέσεις εποικοδομητικής συνεργασίας. Τις όποιες διαφορές μας να τις επιλύουμε με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο και στα πλαίσια του διαλόγου στον ΟΗΕ. Το ίδιο θα κάνουμε και με τους γείτονές μας και με τις διαφορές που πιστεύουμε ότι θα πρέπει να επιλυθούν με τους γείτονές μας της ΠΓΔΜ. Αυτή είναι η πάγια θέση μας και δεν θα την αλλάξουμε".

Απέναντι στην εθνομηδενιστική και προδοτική πολιτική του Σύριζα επαναλαμβάνουμε: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

 Χρυσή Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου