" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ρατσιστικό νομοσχέδιο στο Ισραήλ - Άκρα σιωπή από τους εν Ελλάδι ψευτοδημοκράτες

Ρατσιστικό νομοσχέδιο στο Ισραήλ - Άκρα σιωπή από τους εν Ελλάδι ψευτοδημοκράτες

Νομοσχέδιο δια του οποίου αναγνωρίζεται ο εβραϊκός χαρακτήρας του κράτους του Ισραήλ, προωθείται από την ισραηλινή κυβέρνηση. Το υπουργικό συμβούλιο του σιωνιστικού κράτους έδωσε ήδη το πράσινο φως και το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί προσεχώς από το κοινοβούλιο του Ισραήλ.

Οι ελάχιστες φωνές οι οποίες έκαναν λόγο για διαμόρφωση πολιτών δύο κατηγοριών όπως ήταν φυσικό παρακάμφθηκαν και όλα δείχνουν πως το ρατσιστικό νομοσχέδιο θα γίνει σύντομα νόμος του σιωνιστικού κράτους. Ο πρωθυπουργός Μπεντζαμίν Νετανιάχου δήλωσε τα εξής: «τo Iσραήλ είναι το έθνος-κράτος του εβραϊκού λαού. Όλοι οι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα και επιμένουμε σε αυτό, αλλά μόνο οι εβραίοι έχουν εθνικά δικαιώματα»!

Υπενθυμίζεται πως στο σιωνιστικό κράτος το 20% των πολιτών είναι Άραβες, οι οποίοι και πλήττονται από το εν λόγω νομοσχέδιο το οποίο τους καθιστά σαφώς πολίτες β΄ κατηγορίας.

Η ανωτέρω εξέλιξη αποδεικνύει περίτρανα το μέγεθος της σιωνιστικής υποκρισίας: ενώ οι σιωνιστικές οργανώσεις διεθνώς, απαγορεύουν στα ευρωπαϊκά κράτη να διαφυλάξουν τον εθνικό τους χαρακτήρα, το κράτος του Ισραήλ ψηφίζει νόμους οι οποίοι προωθούν εκείνο το οποίο η πολιτική ορθότητα καλεί ως ρατσισμό.

Με απλά λόγια, κανένας Λαός δεν έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί την Ιστορία, τον πολιτισμό και την κουλτούρα του, εκτός από το σιωνιστικό κράτος. Αρκεί να θυμίσουμε στον αναγνώστη τα συγχαρητήρια του Νετανιάχου προς τον προδότη Σαμαρά, επί τη ενάρξει των παράνομων πολιτικών διώξεων της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Θα απαιτήσει άραγε τώρα το εν Ελλάδι ψευτοδημοκρατικό τόξο, την επέμβαση της ισραηλινής δικαιοσύνης για την πάταξη του ρατσισμού και της ξενοφοβίας από την σιωνιστική κυβέρνηση;

Ξεφτίλες ψευτοδημοκράτες!

Χρυσή Αὐγή

Διαβάστε περί εβραϊκού ρατσισμού : 

Shlomo Sand: «Θα ήθελα να σταματήσω να θεωρώ τον εαυτό μου Εβραίο. Το Ισραήλ είναι το πιο ρατσιστικό κράτος και οι Εβραίοι της διασποράς θέλουν να ελέγχουν τα κράτη στα οποία κατοικούν»

ΙΣΡΑΗΛ: «Είμαι τρομερά ρατσιστής». Προμαχώνες του ρατσισμού είναι τα Λύκεια στο Ισραήλ

Οι Αφρικανοί μετανάστες είναι «ένας καρκίνος» λέει το 52% των εβραίων Ισραηλινών

Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ επέβαλε σε υποχρεωτική στείρωση εβραίους αιθίοπες!

ΙΣΡΑΗΛ: Η μεγαλύτερη κηδεία στην ιστορία του Ισραήλ για τον Αρχιραβίνο που έλεγε ότι «οι μη Εβραίοι υπάρχουν για να υπηρετούν τους Εβραίους» και ότι οι μη Εβραίοι είναι «γαϊδούρια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου