" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


worldmoney

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.

Οι οικονομικές πολιτικές στο έντιμο και κυρίαρχο κράτος χαράζονται από τις κυβερνήσεις προκειμένου να αξιοποιηθούν οι ανθρώπινοι και οι υλικοί πόροι στην κατεύθυνση τής υγιούς ανάπτυξης. Για να ευημερήσουν τόσο η Λαϊκή Κοινότητα όσο και το Εθνικό Κράτος. Στο δε ανέντιμο και κατεχόμενο κράτος, οι οικονομικές πολιτικές χαράζονται από τούς κατακτητές και εκτελούνται από ανήθικους προδότες, ώστε να αντικατασταθούν κράτος και πολίτες από την πολύμορφη βαρβαρότητα.

Στο έντιμο και κυρίαρχο κράτος επικρατούν η κοινωνική δικαιοσύνη, η αξιοκρατία και η εθνοφυλετική αλληλεγγύη, προκειμένου να επιτευχθεί η εθνική ισχύς. Ολάκερη η Λαϊκή Κοινότητα εργάζεται ως ένα Σώμα για να εξυπηρετήσει τις οργανικές ανάγκες τού Έθνους. 

Η οικονομική διεργασία δίδει το αποτέλεσμα σε απόλυτη συνάρτηση με την παραγωγική διεργασία. Το κράτος παράγει, καταναλώνει και χρηματοδοτεί την εσωτερική και την εξωτερική του πολιτική με τα αγαθά που βγάζουν η δική του γη και οι δικοί του άνθρωποι. Αυτός είναι ο στρατηγικός προσανατολισμός τής Οικονομίας τού Έθνους.

Στο ανέντιμο και κατεκτημένο κράτος επικρατούν η καθεστωτική καταπάτηση τού δικαίου, η ευνοιοκρατία και η νόθευση τού εθνοφυλετικού ιστού. Η βούληση τής Λαϊκής Κοινότητας ακυρώνεται, προκειμένου να τεθεί αυτή στην υπηρεσία τού κατακτητή. Πρόθεση των Αρχών τού πρώην κράτους και νυν προτεκτοράτου είναι να ενθυλακώσουν τον πλούτο τού Έθνους και να αντικαταστήσουν τον λαό με τούς γυρολόγους πραματευτάδες τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

Διεθνείς τοκογλύφοι και ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες δεν θέλουν τούς Έλληνες, γιατί στοιχίζουν πολλά και μεγαλουργούν σαν μονοιάσουν. Οι διαχειριστές τής αστικής τυραννοκρατίας θέλουν πολλούς και φτηνούς υπηκόους δίχως εθνικό συναίσθημα και φρόνημα. Ξωμερίτες από τα πέρατα τής γης με διαφορετικά ενδιαφέροντα και έφεση στην διάπραξη των εγκλημάτων των νεοταξιτών εντολέων τους. Άνθρωποι που αδιαφορούν για την γη που ποδοπατούν. Ενώ οι Έλληνες διακατέχονται από το ίδιο Αίμα, την ίδια Πίστη, την ίδια Εθνική Φιλοδοξία για διάκριση. Πονούν τον τόπο τους, θυσιάζονται για τα παιδιά τους, ματώνουν για την πατρίδα τους σε καιρούς ειρηνικούς και πολεμικούς.

Υπάρχουν βέβαια πάντα οι περιττοί, οι φαύλοι και οι αλαζόνες μέσα στην φάρα μας. Είναι εκείνα τα βιολογικά σφάλματα που υπάρχουν σε όλα τα έθνη άλλωστε. Γιατί αν δεν υπήρχαν, σήμερα δεν θα μάς πήγαινε ο σιωνισμός στην παγκόσμια οικονομική και πολιτική διακυβέρνηση που προωθούν σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές. Δεν θα ενώνανε οι προσωρινά δυνατοί τού χρήματος και τού αντίχριστου τις αγορές και τις οικονομίες σε μία για να φέρουν τούς μισέλληνες να εξαγοράσουν την ελευθερία μας. Να μάς πουν δηλαδή πως για να σάς δώσουμε ψίχουλα για φαί, θα αποχωριστείτε το χώμα και τούς χυμούς του.

Αλλά επειδή δεν γίνεται να πούμε το ναι στον ξεριζωμό από το σπίτι και τον αποκλεισμό από την εργασία και το ψωμί, επειδή μάς αρέσει να απολαμβάνουμε τούς κόπους τού έθνους που προσωποποιούμε εμείς οι ίδιοι, φροντίσανε και φροντίζουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και οι νεοταξίτες να μάς αντικαταστήσουν. Τράβηξαν τον εύπιστο λαό με κοινοτικές επιδοτήσεις, εύκολο χρήμα δηλαδή, μακριά από το χωράφι. Κάμανε εύκολο το τραπεζικό δάνειο, το ξένο χρήμα δηλαδή. Σταμάτησαν την ροή τού χρήματος με στημένα μέτρα. 

Φέρανε πολυεθνικές και μνημόνια. Υποθηκεύσανε τον λαό, κάμανε τις πολιτικάντικες δοσοληψίες δήθεν εθνικό χρέος, στερέψανε εθνικό προϊόν και λαϊκά όνειρα.
Αυτό το γελοίο, επικίνδυνο και προδοτικό κράτος είναι που έχει φτάσει στο σημείο να αξιοποιεί την μεθοδευμένη υπογεννητικότητα των Ελλήνων. Να τσαλαπατά την αδυναμία τού λαού μας να κάμει παιδιά, αφού δεν μπορεί να τα ζήσει. Λιγότερες οικογένειες, λιγότεροι Έλληνες, λιγότεροι εργαζόμενοι, μη αυτάρκης και ανύπαρκτη Ελλάδα. Και έτσι φτάσαμε στο χάλι να δούμε την Γενική Γραμματεία Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής τού υπουργείου εσωτερικών να ζητάει από το υπουργείο εξωτερικών «νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης τού πληθυσμού».

Είναι εθνικό συμφέρον να συνεχισθεί η δήθεν νόμιμη μετανάστευση. Έτσι μάς λένε οι κομιστές τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και των «σωστικών» μη ελληνικών οικονομικών προγραμμάτων. Αυτοί που καταργούν και επαναφέρουν νόμους για να βγάλουν από τη φυλακή τα οικόσιτα που έχουν φαρμακώσει ένα σκασμό χρήματα. Για να φορολογήσουν τα μαγαζιά και τα παιδιά των Ελλήνων. Για να φυλακίσουν την Χρυσή Αυγή. Και όλα τούτα για να υπηρετήσουν οι γραμματιζούμενοι με τις ξένες και πλαστές σπουδές την οικονομία των διεθνών τραπεζιτών, των πολιτικών τους και τού παγκόσμιου χωριού.

Η Οικονομία τού Έθνους βασίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα και τις εθνικές υποδομές. Δεν είναι ζήτημα τής τράπεζας, αλλά τού χωραφιού. Δεν είναι ζήτημα τού δανείου, αλλά τής παραγωγής. Οι συντελεστές τής οικονομικής διαδικασίας, η γη, οι εργαζόμενοι, τα αγαθά και το χρήμα ξεκινούν από το ελληνικό χέρι και πάνε στο ελληνικό ταμείο. Τροφοδοτούν και ντύνουν την ελληνική κοινωνία. Εξοπλίζουν και χρηματοδοτούν την ελληνική κοινωνία. Χτίζουν σχολεία, μαγαζιά και στρατούς ελληνικούς.

Στην Λαϊκή και Εθνικιστική Οικονομία το Εθνικό Κράτος καταναλώνει όσα παράγει και μόνον. Φτιάχνει συναλλαγματική πολιτική με όρους εθνικού χρήματος. Εξασφαλίζει επάρκεια αγαθών και έλεγχο χρηματοοικονομικό ακόμη και μέσα στις πιο βαθιές κρίσεις. Στηρίζεται στην εργατικότητα και την συνοχή τής Λαϊκής και Φυλετικής Κοινότητας. Επιτυγχάνει ανταποδοτικότητα πόρων και κοινούς στόχους μεταξύ Πολιτείας και Πολιτών.

Η Οικονομία τού Έθνους αφορά μια Φυσική Ελλάδα που ανήκει στους Αληθινούς Έλληνες. Μια Ελλάδα που δεν είναι ταξική, αλλά ενωτική. Ενώνει τον Έλληνα Εργοδότη με τον Έλληνα Εργαζόμενο. Χαράζει πραγματική οικονομία και γεύεται τούς δικούς της καρπούς σε μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων. Με τον τραπεζιτικό τομέα υπό κρατικό έλεγχο, να φυλάσσει το δημόσιο χρήμα και να το αποδίδει σε παραγωγή και κοινωνία κι όχι να διοικεί το κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου