" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ!

Unknown

Μέσα στην αναμπουμπούλα, επανεμφανίστηκε και ο μυστικός πράκτωρ «Ντίνας» ή «φαρμακοχέρης» (κατά κόσμον Κουφοντίνας), εξέχων στέλεχος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία του ένοπλου βραχίονά του, της 17 Νοέμβρη, να κάνει… κριτική στη συγκυβέρνηση!

Σε τι και σε ποιόν; Με ποιο δικαίωμα μιλάει αυτός ο αρχικλεφτοπασόκος;


Τέλος πάντων. Εκτός από κριτική στην κυβέρνησή του, στην κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει και το κόμμα του, και στην πολιτική που πρώτο εφήρμοσε το κόμμα του, αναφέρεται και στους… «κοινωνικούς αγωνιστές», που δήθεν… διώκονται:


«Από την ωμή παρέμβαση Κικίλια στην εκδίκαση της αίτησης του Σάββα Ξηρού, την αντίστοιχη απαγόρευση της τηλεφωνικής παρέμβασης του Νίκου Μαζιώτη σε εκδήλωση για τον ένοπλο αγώνα, μέχρι και τις συλλήψεις Πολύκαρπου Γεωργιάδη και Στέλλας Αντωνίου -την οποία και κακοποίησαν- για παραβίαση περιοριστικών όρων, το μήνυμα είναι σαφές. Το καθεστώς έκτακτης ανάγκης και η «αντιτρομοκρατία» είναι ο στυλοβάτης κάθε απόπειρας να επιβληθούν νέα μέτρα…».


Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για προστατευόμενους, με τελευταίο κρούσμα την «κακοποιηθείσα» Αντωνίου η οποία συνελήφθη -για δεύτερη φορά μέσα στους τρεις τελευταίους μήνες!- να παραβιάζει τους (τάχα) «περιοριστικούς» όρους που της είχαν επιβληθεί και το αστικό δικαστήριο την ΑΘΩΩΣΕ!


Όπως προστατευόμενος του ψευδοκράτους και των προστατών του, είναι και ο ίδιος ο Ντίνας, κι αυτό δεν το λέμε εμείς! Το κατήγγειλαν οι συγκρατούμενοί του, Γιωτόπουλος και Τζωρτζάτος, προσκομίζοντας και τις σχετικές αποδείξεις! Γι’ αυτό λοιπόν καλύτερα να το βουλώνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου