" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Διαστρέβλωση της Ιστορικής Αλήθειας από το “Έθνος”: Διαφημίζει τα κατορθώματα του “Δημοκρατικού” Στρατού!


δσε

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Η φυλλάδα “Έθνος”, ένθερμος υποστηρικτής της Ιστορικής προδοσίας που διέπραξε το ΚΚΕ τον Δεκέμβριο του 1944 και την περίοδο 1946-49, καθώς και του γενικευμένου ανθελληνισμού της αριστεράς, μέσω της ιστοσελίδας Ethnos,gr προβάλλει το αφιέρωμα για το φωτογραφικό αρχείο του “δημοκρατικού” στρατού Ελλάδος, που φιλοξενεί το τεσσαρακοστό  φεστιβάλ ΚΝΕ-οδηγητή, που ολοκληρώνεται το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Τρίτση.

Αλλά, τι ήταν στην πραγματικότητα ο περιβόητος “δημοκρατικός” στρατός;

Ήταν η συνέχεια του ΕΛΑΣ που διαλύθηκε μετά την Συνθήκη της Βάρκιζας, που ήταν η κατάληξη της προδοτικής εξέγερσης του ΚΚΕ τον Δεκέμβριο του 1944, εναντίον της νομίμου αστικής κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου και των σφαγών χιλιάδων αμάχων που ακολούθησαν, από τους δολοφόνους της κομμουνιστικής οργάνωσης ΟΠΛΑ.

Έδρασε την τρίτη και τελευταία περίοδο του Εμφυλίου πολέμου που ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου του 1946 από το Λιτόχωρο, την ημέρα των πρώτων βουλευτικών εκλογών.
Οργανώθηκε, συγκροτήθηκε και στελεχώθηκε από το ΚΚΕ, το οποίο για μια ακόμη φορά απέδειξε περίτρανα την περιφρόνηση και το μίσος που έτρεφε προς την νομιμότητα, τον θεσμό των εκλογών και το δικαίωμα του κάθε πολίτη να εκλέξει τους αντιπροσώπους του. Με δυο λέξεις, την Σταλινική πρακτική του. 

Βάσει γενικής συμφωνίας των ιστορικών πηγών από τις τάξεις του “δημοκρατικού¨ στρατού καθ όλη την διάρκεια του Εμφυλίου πέρασαν γύρω στις 100.000 άνδρες και γυναίκες, από τους οποίους οι εθελοντές από τις γειτονικές Σλαβόφωνες κομμουνιστικές χώρες, Γιουγκοσλάβοι και Βούλγαροι, πού εδώ και αιώνες εποφθαλμιούσαν την Μακεδονία και το μαργαριτάρι της Θεσσαλονίκης, αποτελούσαν το 25%. Οι Σλάβοι συντάχθηκαν στις τάξεις του “δημοκρατικού” στρατού κατόπιν της προδοτικής συμφωνίας του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Νίκου Ζαχαριάδη, ότι μετά την νίκη των κομμουνιστών θα υπήρχε “πλήρης αποκατάσταση” των Σλαβομακεδόνων, ήτοι παραχώρηση Ελληνικών εδαφών, στα γειτονικά κομμουνιστικά κράτη. Επίσης  οι βδελυροί προδότες και απάτριδες προσπάθησαν να στρατολογήσουν και Αλβανούς Τσάμηδες, προσφέροντας τους ως αντάλλαγμα την Ήπειρο, κάτι που εν τέλει δεν πέτυχαν λόγω του φόβου της Αλβανικής κυβέρνησης για εισβολή του Ελληνικού Εθνικού Στρατού. Τέλος εκμεταλλευόμενοι τι δυσφορία των Πομάκων της Δυτικής Θράκης απέναντι στο Ελληνικό κράτος, στρατολόγησαν εθελοντές, με τους οποίους συγκρότησαν το λεγόμενο Οθωμανικό τάγμα.

Από τα ανωτέρω, τα οποία όπως είπαμε προκύπτουν από γενική συμφωνία ιστορικών πηγών, συμπεραίνουμε ότι η σημερινή ανθελληνική και μειοδοτική πολιτική που εφαρμόζει η σύγχρονη αριστερά, υπέρ των δικαιωμάτων των Σκοπιανών να αποκαλούνται Μακεδόνες και των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης να αυτοχαρακτηρίζονται Τούρκοι, δεν είναι κάτι νέο, αλλά η πολιτική συνέχεια της αδελφοκτόνας προδοσίας και της εμφύλιας σφαγής που εξαπέλυσε ο “δημοκρατικός” στρατός το 1946.

Η αριστερά και η Εθνική προδοσία δυστυχώς είναι δυο έννοιες απόλυτα συνυφασμένες και ταυτισμένες που δεν άλλαξαν κατά την πάροδο των χρόνων, ούτε φυσικά πρόκειται ν’ αλλάξουν.

Έτσι λοιπόν ακόμη και σήμερα οι σημερινοί απόγονοι των αδίστακτων και ασυνείδητων φονιάδων, που σήκωσαν τα όπλα κατά της Πατρίδας και της ίδιας της Φυλής τους, επιστρατεύοντας στις τάξεις τους ξένους σφαγείς που εξυπηρετούσαν τα επεκτατικά σχέδια των χωρών τους, συνεχίζουν να τιμούν και να κάνουν αφιερώματα στους Εφιάλτες, Πήλιους Γούσηδες καιΙούδες, που αιματοκύλισαν την Ελλάδα, μια Χώρα που ακόμη αιμορραγούσε ακατάπαυστα από τις πληγές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και της Γερμανικής κατοχής.

Και φυσικά τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η κατάπτυστη φυλλάδα “Έθνος”, ο οχετός του ψεύδους και της συκοφαντίας, το όχημα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και απόλυτης στήριξης της κυβερνητικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, από το να προβάλλει και να διαφημίσει την εξύμνηση των προδοτών και δοσίλογων, των Σταλινικών πρακτόρων και σφαγέων του Ελληνικού Λαού.  

Από το να προβάλλει για μια ακόμη φορά, μια αντεστραμμένη πραγματικότητα, εμπαίζοντας τον Ελληνικό Λαό και χαλκεύοντας την ιστορική αλήθεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου