" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ»!


4

Την ίδια ώρα που το ψευδοκράτος και τα κατάπτυστα… αρχαιολογούντα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του σάπιου μνημονιακού συστήματος έχουν κάνει… σήριαλ  τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, για να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό, κρύβουν μια σημαντικότατη ανακάλυψη που έγινε προ ημερών στην Αρχαία Μεσσήνη! Και την κρύβουν, για λόγους καθαρά πολιτικούς και σιγουρότατα «με εντολή Σαμαρά» (εφόσον έγινε στον τόπο του και σίγουρα είναι ενημερωμένος για τα «μη πολιτικώς ορθά» ευρήματα)!

Στις ανασκαφές, λοιπόν, που έγιναν αποκαλύφθηκε ψηφιδωτό δάπεδο που χρονολογείται στο 350 π.Χ., γεμάτο όμως με το ελληνικότατο σύμβολο του αγκυλωτού σταυρού. Και προκειμένου «να το εκμεταλλευτούν πολιτικά οι ναζί» (όπως επί λέξει είπε ένας αρχισάπιος…), η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας και τα ξεφωνημένα ΜΜΕ της (ψοφοδεξιά κι αριστερά…) έκαναν γαργάρα τις αποκαλύψεις της αρχαιολογικής σκαπάνης! 

Σπάμε την άθλια συνωμοσία σιωπής των ξεπουλημένων γραικύλων και σας παρουσιάζουμε σήμερα με ξεχωριστή υπερηφάνεια τα απαγορευμένα ελληνοπρεπή ευρήματα:

1 2 3 5 6 7 8 9 10 11 111

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου