" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΠΕΦΤΕΙ… ΠΟΔΙ-ΠΟΔΙ – ΓΙΟΚ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!


karatzaferis_samaras02

Γράφει ο Αντίοχος.

Εκεί που ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήτανε με το ένα πόδι στη νουδούλα (για συνεργασία, μη χάσει κιόλας τα φράγκα της κρατικής επιχορήγησης προς το ΛάΟΣ…), τώρα τα πράγματα άλλαξαν και είναι με τα δύο πόδια… εκτός! Αναφέρει σχετικά το καθεστωτικό «Βήμα»:

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από το Μέγαρο Μαξίμου υψώνεται «τείχος» στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. «Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής ή συνεργασίας του Καρατζαφέρη με τη ΝΔ» λένε υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη και θεωρούν ότι τα διάφορα σενάρια διακινήθηκαν από συγκεκριμένα στελέχη με γνώμονα την προσωπική τους στρατηγική την επόμενη ημέρα στο κόμμα».

Όπως πληροφορηθήκαμε, δύο ήταν οι λόγοι του… ξεπαρεού:

1ον) Οι βουλευτές της Β΄ Αθηνών (πολλοί εκ των οποίων σε λίγον καιρό θα βλέπουν τη βουλή μόνο με… κιάλια) έθεσαν βέτο στη «μεταγραφή» Καρατζαφέρη, απειλώντας μέχρι και με ανατροπή της (καταρρέουσας…) συγκυβέρνησης, πριν την ώρα της!

2ον) Το σύστημα βλέπει πως είναι αδύνατον να δημιουργηθεί σοβαρό ανάχωμα προς την Χρυσή Αυγή (παρά τις προσπάθειες του Μπαλτάκου…), γιατί όλοι οι υποψήφιοι… σωτήρες είναι για τα… πανηγύρια, και θα πάει με το υπάρχον, του Καρατζαφέρη, κι ότι κόψει έκοψε! Γι’ αυτό, οι τελευταίες (μαϊμού) δημοσκοπήσεις έχουν και το ΛάΟΣ, για να κάνουν… κατάσταση, αλλά ο κοσμάκης δεν τσιμπάει…

(ΥΓ) 1: Α ρε Γιώργαρε, σε φάγανε οι… μεγάλες δυνάμεις!

(ΥΓ) 2: Και κλάμα οι μπουμπουκοβορίδηδες…

Ἑλλάς Αἰώνιον : Ἀλλά καί για ἕναν ἀκόμη λόγο, θά πρόσθετα, ἀφοῦ τό ἐπεσήμανε ἡ Πιπιλή : 

Η ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΙΠΙΛΗ ΚΑΙ ΤΑ… ΣΟΥΡΓΕΛΑ

22011

Μετά τις (μακράς διαρκείας, όπως αρμόζει σε κάθε καθωσπρέπει εθνοπατέρα-εθνομητέρα…) καλοκαιρινές της διακοπές, επανέκαμψε δριμύτερη η γραφική βουλευτής της νουδούλας «Σκοτεινή» (όπως την αποκαλούν… χαϊδευτικά οι… άσπονδοι φίλοι και συνυποψήφιοί της στην ΝΔ) Πιπιλή.

Και σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, άστραψε και βρόντηξε: Οποτεδήποτε η ΝΔ λαΐκισε ή πασόκισε ή εξώκειλε προς την πολύ δεξιά, καταστράφηκε. Φάνηκε και από τις χθεσινές δημοσκοπήσεις ότι η πορεία της κυρίαρχης ιδεολογικής παράταξης που είναι η ΝΔ στον κοινωνικό φιλελευθερισμό και την κεντροδεξιά πρέπει να παραμείνει αλώβητη από διάφορα σούργελα που προετοιμάζονται να επιστρέψουν. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό ορισμένοι!

Και δεν είναι μόνο ο Καρατζαφέρης, αλλά πάρα πολλά πρόσωπα που ορέγονται επιστροφές του τύπου “Γιώργο, καλώς ήλθες στο σπίτι του Καραμανλή”, με μια διαφορά: άλλη προσωπικότητα είναι και υπήρξε ο Γιώργος Σουφλιάς για την παράταξη της ΝΔ και άλλο όλοι αυτοί οι πονεμένοι, πικραμένοι και ψεκασμένοι… οι ακροδεξιοίζοντες και τα σούργελα, όπως λέω εγώ. Δεν θέλουμε σούργελα! Θα καταστραφούμε και δεν θα το επιτρέψω εγώ. Δεν θέλουμε λαϊκισμούς και ακραίες φωνές, άρα δεν επιτρέπεται να επιστρέψει κανείς από αυτούς που έχουν προσβάλλει την ιδεολογία του Κωνσταντίνου Καραμανλή”
.

(ΥΓ): Σούργελα στη νουδούλα; Α, πα, πα, πα, δεν υπάρχουν, αποκλείεται! Ξέρετε εσείς κανέναν; Ή καμία;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου