" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

«ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ» Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ – «ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ»!


Sam Barbi Dendias

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος.

Την ίδια ώρα που τα κύματα της λαθρομετανάστευσης πνίγουν τα νησιά του Αιγαίου μας (με τα καθεστωτικά ΜΜΕ να σφυρίζουν κλέφτικα…), ο αρμόδιος υπουργός (Ναυτιλίας και Αιγαίου ή μήπως λαθρομετανάστευσης;), Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βλέπει το θέμα από την… ανθρωπιστική του πλευρά, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:


«Αυτήν τη στιγμή Ελλάδα και Ιταλία έχουμε «στεγνώσει» οικονομικά, δεν αντέχουμε, καθώς έχει πέσει στις πλάτες μας σχεδόν ολόκληρο το βάρος. Ένα βάρος που αναμένεται να πολλαπλασιαστεί με όσα συμβαίνουν αυτήν την ώρα στη Συρία και στο Ιράκ. Βεβαίως προέχει η ανθρωπιστική πλευρά. Βεβαίως αυτοί οι δυστυχείς άνθρωποι, που προσπαθούν να αποφύγουν τη λαίλαπα των βάρβαρων, αιματηρών συγκρούσεων αγνοώντας τους κινδύνους της θάλασσας, αξίζουν κάθε βοήθεια και συμπαράσταση».


Τέτοιες δηλώσεις μεταφέρονται στους επίδοξους λαθρομετανάστες όπου γης, γι’ αυτό κι αυτοί… προτιμούν την Ελλάδα (για να θυμηθούμε και τον ανεκδιήγητο Πάκη Παυλόπουλο). Διότι, είναι λογικό ο λαθρομετανάστης να επιδιώξει να πάει εκεί που τον θεωρούν ευπρόσδεκτο και θα του δώσουν «κάθε βοήθεια και συμπαράσταση»!


(ΥΓ): Αλήθεια, ψοφοδεξιέ Βαρβιτσιώτη, σε μας τους δυστυχείς Έλληνες ποιος θα δώσει «βοήθεια και συμπαράσταση»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου