" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ε ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ! ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!


tsipras_dnt13

Γράφει ο Αντίοχος.

Δεν συναγελάζονται οι συριζαίοι με τους καθεστωτικούς (ντόπιους και ξένους) μόνο στα κρυφά, αλλά πλέον και στα φανερά (αφού έχουν πέσει οι μάσκες τους…)! Έτσι, το παρών στη φετινή ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, θα δώσει ο βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.

Η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον, στις 10 με 12 Οκτωβρίου και ο σύντροφος Σταθάκης, ο οποίος προσκλήθηκε σε αυτήν, θα συμμετάσχει με την ιδιότητα του καθηγητή σε συζήτηση με θέμα την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πως εξηγούν οι συριζαίοι την πρόσκληση από τον κορυφαίο στον σύγχρονο κόσμο τοκογλυφικό οργανισμό και αιματορουφιχτή του ελληνικού λαού; Ως επιβεβαίωση του… «διαρκούς ενδιαφέροντος που δείχνουν οι διεθνείς οργανισμοί και οι ξένες κυβερνήσεις απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ». Έτσι τη λένε τώρα στη γλώσσα τους την υποταγή στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας!

(ΥΓ): Αφήστε τους… φασίστες να λένε… Ο σύντροφος Σταθάκης θα δείξει στους αστέρες του παγκοσμίου συστήματος, τον τρόπο με τον οποίο ο mister Tsipras θα… σκίσει το Μνημόνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου