" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΣΑΜΑΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 600 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ 2 ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ!


meligalas-11 

Προχθές, στη μαρτυρική Πηγάδα του Μελιγαλά, είχαν επιστρατευθεί από την ξεφωνημένη χουντάρα Σαμαρά εκατοντάδες αστυνομικοί απ’ όλη την Μεσσηνία, διμοιρίες ΜΑΤ, ομάδες ΟΠΚΕ και ομάδες ασφαλείας από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, αλλά και από την Αθήνα (7 «πράσινες» διμοιρίες ΜΑΤ επί 20 αστυνομικούς η καθεμία, σύνολο 140 αστυνομικοί μόνο από την Αθήνα!). 

Το σύνολο των αστυνομικών που εκτέλεσαν τις παράνομες εντολές Σαμαρά, ξεπερνούσε τους 600!   

Επίσης, στο χώρο της Πηγάδας βρίσκονταν και δύο στρατηγοί της ΕΛΑΣ (ή του ΕΛΑΣ αν προτιμάτε…), οι Ηλίας Γεωργόπουλος, γενικός επιθεωρητής αστυνομίας (του Σαμαρά) Νοτίου Ελλάδος και Βασίλης Γεωργακόπουλος, γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου, για να εξασφαλίσουν την εκτέλεση των παράνομων εντολών του ξενοκίνητου και ξενόδουλου πρωτοδικτάτορα.

Κι όλα αυτά συνέβησαν σε μια χώρα, στην οποία όταν κινδυνεύουν οι πολίτες της από τη δράση των πάσης φύσεως ληστοσυμμοριών (ντόπιων και εισαγόμενων) και τηλεφωνούν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, παίρνουν τη γνωστή απάντηση: δεν έχουμε προσωπικό, δεν έχουμε περιπολικό κ.τ.λ.!

Για την ασφάλεια των πολιτών δεν υπάρχουν αστυνομικοί στη Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν! Για την εκτέλεση των παράνομων εντολών Σαμαρά, υπάρχουν και παραϋπάρχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου