" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ;


marx
Γράφει ο Αντίοχος.

Αυτές τις μέρες, με τα «ραβασάκια» που στέλνει η συγκυβέρνηση στον κοσμάκη για τον κεφαλικό φόρο ακίνητης περιουσίας, αποκαλύπτονται τα πιο μαρξιστικά και το πιο αντιμαρξιστικό κόμμα στην Ελλάδα. Λοιπόν, τα πιο μαρξιστικά κόμματα είναι αποδεδειγμένα η νουδούλα και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, γιατί έχουν βάλει βουλή ν’ αφήσουν τους Έλληνες χωρίς ιδιοκτησία. Και πιο είναι το πιο αντιμαρξιστικό κόμμα στην Ελλάδα; 

Το ΚΚΕ συντρόφισσες και σύντροφοι, που υπερασπίζεται την… ιδιοκτησία (που σύμφωνα με τον Μαρξ και όλους τους προφεσόρους του μαρξισμού, είναι «κλοπή»)! Ιδού και η ανακοίνωση για τον ΕΝΦΙΑ του πιο αντιμαρξιστικού (αντιλενινιστικού, αντισταλινικού κ.τ.λ.) κόμματος στην Ελλάδα:

«Η αποστολή των εκκαθαριστικών για τον ΕΝΦΙΑ επιβεβαιώνει τη νέα φοροεπιδρομή που δέχονται τα λαϊκά στρώματα εξ αιτίας της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας τους. Το μέγεθος της φοροεπιδρομής αποκαλύπτεται και από το γεγονός του επιπλέον καταλογισμού 500 εκατομμυρίων ευρώ, από όσα αρχικά είχε προϋπολογίσει η κυβέρνηση.

Η παρατηρούμενη τεράστια αύξηση των αντικειμενικών αξιών σε απομακρυσμένους οικισμούς, που οδηγεί σε υπερβολική φορολόγηση μιας μικρής αξίας ακίνητης περιουσίας επιβεβαιώνει την παραπάνω εκτίμηση.

Το ΚΚΕ ζητάει την πλήρη απαλλαγή της πρώτης, αλλά και δευτερεύουσας κατοικίας, που καλύπτει της στεγαστικές ανάγκες και τις ανάγκες αναψυχής της λαϊκής οικογένειας. Να μη φορολογηθεί η αγροτική γη. Να φορολογηθεί η μεγάλη ακίνητη περιουσία».

(ΥΓ): Συντρόφισσες και σύντροφοι, σπαγκοραμμένες και σπαγκοραμμένοι, ο Μαρξ δεν έκανε διάκριση μικρής και μεγάλης ιδιοκτησίας. Και ο «πατέρας» σας ο Λένιν, κατήργησε και τη μικρή και τη μεγάλη ιδιοκτησία. Όσον αφορά την αγροτική γη, το ίνδαλμά σας ο Στάλιν, την «κολλεκτιβοποίησε». Α να μου χαθείτε, λοιπόν, ιδεολόγοι της συμφοράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου