" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Οι Γερμανοί «εταίροι» της Χούντας Σαμαρά ανησυχούν για τους μετανάστες στην Ελλάδα!

Οι Γερμανοί «εταίροι» της Χούντας Σαμαρά ανησυχούν για τους μετανάστες στην Ελλάδα!

Την ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία το σιωνιστικό κράτος συνεχίζει ανενόχλητο να δολοφονεί αμάχους στη Λωρίδα της Γάζας, εφημερίδα του Βερολίνου εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τις συνθήκες διαβίωσης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, υπό τον πομπώδη τίτλο: «συνεχίζεται το δράμα των μεταναστών στην Ελλάδα».

Η γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, αναφέρει τα παρακάτω: «η Ελλάδα υποδέχθηκε σχεδόν 40.000 μετανάστες από τον Ιανουάριο. Αυτή την ώρα δημιουργούνται με χρήματα της ΕΕ συνολικά 10.000 νέες θέσεις σε κέντρα κράτησης. Η αστυνομία ανακοίνωσε τον Απρίλιο ότι θα κρατά επ' αόριστον τους μετανάστες που δεν συνεργάζονται στη διαδικασία απέλασής τους». Μόλις 40.000 λαθρομετανάστες λοιπόν, εισήλθαν στην Ελλάδα σε διάστημα 8 μηνών. Αριθμός ο οποίος είναι αναμφισβήτητα συμπιεσμένος, αν αναλογιστεί κανείς πόσες από τις φουρνιές των εισβολέων δεν εντοπίζονται και πατούν σε ελληνικό έδαφος. Όπως και να έχει πρόκειται για ένα τεράστιο αριθμό, ο οποίος βαίνει συνεχώς αυξανόμενος, γεγονός το οποίο καθώς φαίνεται, δεν ενοχλεί διόλου την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και φυσικά τα κόμματα της διεθνιστικής αριστεράς.

Με ισχυρή δόση θράσους, η εφημερίδα επισημαίνει τα εξής: «οι περισσότεροι δεν αναγνωρίζονται ως πρόσφυγες και παραμένουν φυλακισμένοι μέχρι να καταστεί εφικτή η απέλασή τους. Η μετάβασή τους σε άλλες χώρες της ΕΕ απαγορεύεται από τον κανονισμό Δουβλίνο III»! Μάλιστα αναφέρει πως απαιτήθηκαν χρόνια διαμαρτυρίας και εξεγέρσεων προκειμένου να ασχοληθεί η ΕΕ με το ζήτημα, παραθέτοντας και δήλωση της επιτρόπου εσωτερικών υποθέσεων Σεσίλια Μάλμστρομ, η οποία εκφράζει την ικανοποίησή της για την πρόοδο που έχει επιδείξει επί του ζητήματος η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.

Όπου «πρόοδος» βεβαίως, εννοεί την μετατροπή της Πατρίδος μας σε χωματερή ανθρωπίνων ψυχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης των τραπεζιτών και των τοκογλύφων, προκειμένου οι επιτήδειοι να δικαιολογούν τον κατ’ επάγγελμα «αντιρατσισμό» τους. Ούτε κουβέντα όπως ήταν αναμενόμενο, για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που είδαν το βιοτικό τους επίπεδο να καταρρέει, για τους εκατομμύρια ανέργους και τέλος για τους χιλιάδες δολοφονημένους από τις ορδές των λαθροεισβολέων συμπατριώτες μας.

Είπαμε όμως, ο «ανθρωπισμός» των ευρωπαίων «εταίρων» είναι κατ’ εξοχήν ρατσιστικός εις βάρος των Ελλήνων. Η Χούντα του Μνημονίου δε, φροντίζει να τον επιβάλλει εντός της ελληνικής επικράτειας με εκτρωματικούς «αντιρατσιστικούς» νόμους, καθώς στην «ελληνική δημοκρατία» νόμος είναι η απαίτηση του διεθνούς τοκογλύφου!

Ευάγγελος Καρακώστας

 από :Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου