" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΙΟΥΙΖΝΙΕΚΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΣΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ


nils-muiznieks-460x257

Γράφει ο Αντίοχος.

Εκτός από τους ντόπιους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» (δηλαδή τους ολιγάρχες Ψυχάρη, Μπόμπολα, Αλαφούζο και… λοιπές ολιγαρχικές δυνάμεις), που απαίτησαν την άμεση ψήφιση του Νόμου του Αίσχους (του λεγομένου «αντιρατσιστικού»), εκδηλώθηκαν δημοσίως και οι ξένοι υπηρέτες του παγκόσμιου αφέντη.

Έτσι, ο γνωστός (και μη εξαιρετέος…) υπάλληλος του σιωνιστή αρχιτοκογλύφου Σόρος, επίτροπος για τα Ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μιουίζνιεκς, έκανε την παρακάτω δήλωση-ανοιχτή επέμβαση στα εσωτερικά της μνημονιακής Μπανανίας Σαμαροβενιζελιστάν:

«Η αύξηση των καταγγελλόμενων ομοφοβικών επιθέσεων και τα συνεχιζόμενα ρατσιστικά εγκλήματα μίσους στην Ελλάδα σηματοδοτούν την επείγουσα ανάγκη για την υιοθέτηση και αποτελεσματική εφαρμογή νομοθεσίας για την εξάλειψη της μισαλλοδοξίας, του λόγου μίσους και της βίας στην χώρα. Καλωσορίζω την επικείμενη συνέχιση της συζήτησης για τον αντιρατσιστικό νόμο που βρίσκεται σε εκκρεμότητα από το 2011 και καλώ το Ελληνικό Κοινοβούλιο να προχωρήσει τάχιστα στην υιοθέτησή του».

Ότι πεις εφέντη! Οι εγχώριες ξεφτιλισμένες δουλάρες σου –ψοφοδεξιές κι αριστερές- σε προσκυνούν ευλαβικά και σπεύδουν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σου!

(ΥΓ): Πριν από μερικά χρόνια, κάποια ρεντίκολα της αριστεράς (και της… προόδου) έλεγαν και ξανάλεγαν για τον Πιουριφόι (τον Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα μετά τον συμμοριτοπόλεμο) και τις επεμβάσεις του στα εσωτερικά της χώρας. Τώρα που αυτός που επεμβαίνει –και μάλιστα τόσο απροκάλυπτα- δεν είναι καν πρέσβης, αλλά ένας απλός υπαλληλάκος του διεθνούς αρχιτοκογλύφου, βγάζουν το σκασμό τα ανδρείκελα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου