" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Επιδρομές στα σπίτια των Ελλήνων από την εφορία «με εντολή Σαμαρά»

Επιδρομές στα σπίτια των Ελλήνων από την εφορία «με εντολή Σαμαρά»

Το «πράσινο φως» για νέες διαρρήξεις στους κλέφτες του μνημονίου, έδωσε με γνωμοδότησή του το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Συγκεκριμένα το ΝΣΚ έδωσε την έγκριση του, προκειμένου να διενεργούνται έφοδοι και επί τόπου κατασχέσεις από την εφορία, χωρίς την παρουσία εισαγγελέα, στην οικία του οποιουδήποτε Έλληνα, χωρίς καν να υπάρχουν ενδείξεις φοροδιαφυγής.

Κοινώς, η εφορία θα μπορεί να μπαίνει και να κλέβει οτιδήποτε της «γυαλίσει», χωρίς καν να υπάρχει εισαγγελική παραγγελία ή καν οφειλή. Μιλάμε καθαρά για μία γνωμοδότηση που νομιμοποιεί την διάρρηξη και την κλοπή. Το μόνο που απομένει είναι να συγκροτηθούν ειδικές φοροελεγκτικές ομάδες «ευπαθών», οι οποίοι θα «μπουκάρουν» όχι μόνο χωρίς την παρουσία εισαγγελέα, αλλά χωρίς καν να χτυπήσουν το κουδούνι.

Η απόφαση αυτή δεν ήρθε ως «κεραυνός εν αιθρία», αλλά ως απάντηση σε ερώτηση του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο προφανώς διερευνά τα όρια του νόμου, ώστε να προκαλέσει και άλλες προσβολές εναντίον των Ελλήνων φορολογουμένων. Πλέον θα μπορεί να «μπουκάρει» ανά πάσα ώρα και στιγμή στο σπίτι του οποιουδήποτε Έλληνα, χωρίς να υπάρχει καν ένδειξη, προκειμένου να ασκήσει τρομοκρατία.

Υπάρχει η οποιαδήποτε αμφιβολία ότι αυτό θα χρησιμοποιηθεί για πολιτικούς σκοπούς; Ή μήπως νομίζει κανείς ότι θα χρησιμοποιηθεί εναντίον των μεγάλων φοροφυγάδων; Είναι προφανές ότι το μέτρο αυτό θα χρησιμοποιηθεί κατά των Ελλήνων φορολογουμένων, οι οποίοι θα βιώσουν και την διάρρηξη από πλευράς της χούντας Σαμαρά.  

από : Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου