" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Καλά... σαράντα! Το καθεστώς της κλεπτοκρατίας γιορτάζει την ώρα που οι Έλληνες πένονται και αυτοκτονούν - Φωτορεπορτάζ

Καλά... σαράντα! Το καθεστώς της κλεπτοκρατίας γιορτάζει την ώρα που οι Έλληνες πένονται και αυτοκτονούν - Φωτορεπορτάζ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και περισσή υποκρισία το φαύλο καθεστώς της Μεταπολίτευσης γιόρτασε τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της "Δημοκρατίας". Την ίδια στιγμή ο ελληνικός λαός πένεται και μαστίζεται από μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση λόγω των καταστροφικών και εθνοκτόνων μνημονιακών πολιτικών.


Αυτό όμως δεν πτοεί καθόλου τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου που συνεχίζουν να απομυζούν το υστέρημα των Ελλήνων και να ξεπουλάνε την Πατρίδα.


Οι "δημοκράτες" δεν παρέλειψαν βέβαια να αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή από το αποστειρωμένο πανηγυράκι τους, πίσω από κλειστές πόρτες και δυνάμεις ασφαλείας.


Τιμή μας να μην συμμετέχουμε σε αυτό το άθλιο σόου υποκρισίας. Οι Έλληνες Εθνικιστές επέλεξαν την ίδια στιγμή να πραγματοποιήσουν ακόμα μία δράση κοινωνικής αλληλεγγύης, μοιράζοντας τρόφιμα στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας.

 
Για ποια Δημοκρατία μιλάνε, αυτοί που ανέχονται μια συμμορία σκευωρών που κατέλυσε την διάκριση εξουσιών και τους θεσμούς και κρατά παράνομα φυλακισμένους τον Αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος και 7 νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού δίχως στοιχεία και με ανυπόστατες κατηγορίες. Μια αμιγώς πολιτική δίωξη!


Ποια είναι αυτή η "Δημοκρατία" όπου ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας προσβάλλει τον θεσμικό του ρόλο και υβρίζει πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες;


Αυτό δεν είναι Δημοκρατία, είναι κλεπτοκρατία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου