" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΦΟΞΜΑΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Γράφει ο Αντίοχος.

Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο πρόεδρος της διεθνούς σιωνιστικής οργάνωσης «Anti Defamation League», Εϊμπρααμ Φόξμαν, συναντηθείς με τον κατοχικό πρωθυπουργό φον Αντωνάκη.


Όπως δήλωσε ο ίδιος, σε συνέντευξη που έδωσε στον Αθανάσιο Έλλις (πιο γνωστό ως “TheVoiceofAmerica”…), πρώτος σκοπός της επίσκεψής του ήταν το υψηλότατο ποσοστό αντισιωνισμού στην Ελλάδα, που προέκυψε από έρευνα που πραγματοποίησε η οργάνωσή του. Κι όπως είπε, συμφώνησε με τον φον Αντωνάκη να… απαγορεύσουν τον αντισιωνισμό, δια της αστυνομίας:


«Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε για την από κοινού αντιμετώπιση του φαινομένου σε όλο το φάσμα, από την εκπαίδευση, μέχρι τη νομική και αστυνομική πτυχή»!!!


Εν συνεχεία, ο διεθνής σιωνιστής αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς, ότι εκπροσωπεί ατύπως και την κυβέρνηση των ΗΠΑ, απαντώντας ως εξής στην δήθεν αφελή απορία του Έλλις, αν εκφράζει και την κυβέρνηση των ΗΠΑ: 
«Κοιτάξτε. Εμείς μιλούμε ως ADL. Αλλά, όντως, το θέμα είναι πολύ ευρύτερο».


Κι ερχόμαστε τώρα στο ερώτημα των ερωτημάτων:   


ένα βραβείο, ένα κάτι τις τέλος πάντων, περίμενε και ο Σαμαράς από τον Φόξμαν, όμως...

«Ο κ. Σαμαράς δήλωσε πέρυσι ότι θα ξεριζώσει τη Χρυσή Αυγή. Έχει επιδείξει την πολιτική βούληση;». 


Ιδού η σιωνιστική απάντηση, που σίγουρα δε θα άρεσε καθόλου στον φον Αντωνάκη, όταν θα τη διάβασε:

«Υπήρξε η αρχή της πολιτικής βούλησης. Χρειάσθηκε πολύ θάρρος για να υιοθετήσει τη θέση που υιοθέτησε όταν το έκανε. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει η αναγκαία αντοχή για να ολοκληρώσει το έργο. Χρειάζεται πολύ γερό στομάχι για κάτι τέτοιο. Μιλάμε για μια δηλητηριώδη μόλυνση στο ελληνικό πολιτικό σύστημα. Και αυτή, όπως κάθε ασθένεια, απαιτεί συνεχή εγρήγορση και αντιμετώπιση. Δεν αμφιβάλλω ότι όταν πήρε τη θέση που πήρε επέδειξε μεγάλο πολιτικό θάρρος και θέληση. Αλλά δεν ξέρω αν εξακολουθεί να έχει το ίδιο πάθος για το ζήτημα».


Ο εστίν μεθερμηνευόμενον, καλή η προσπάθεια Αντωνάκη, αλλά δε μπορείς αγοράκι μου να ολοκληρώσεις την αποστολή που σου αναθέσαμε, γιατί δεν έχεις… γερό στομάχι. Κι εμείς, λοιπόν, θα βρούμε άλλον στη θέση σου, με… γερό στομάχι, για να κάνει τη δουλίτσα μας όπως πρέπει.


Οπότε, ετοιμαστείτε για ραγδαίες εξελίξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου