" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Παραφροσύνη ή προδοσία; Ο Σαμαράς άνοιξε την πόρτα της Ε.Ε. στην Αλβανία

Παραφροσύνη ή προδοσία; Ο Σαμαράς άνοιξε την πόρτα της Ε.Ε. στην Αλβανία

Ιδού τα αποτελέσματα της «ελληνικής προεδρίας» για την οποία μας είχαν ζαλίσει οι διάφοροι της ψοφοδεξιάς, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι θα έχει ευεργετικές συνέπειες για την Ελλάδα, που θα γινόταν ξαφνικά το «επίκεντρο της συζητήσεως». Η τελευταία συνάντηση του Συμβουλίου Υπουργών για την ελληνική προεδρία απέδωσε στην Αλβανία το καθεστώς της υποψήφιας προς ένταξη χώρας.

Ελλάς Αιώνιον: 1991 ο Σαμαράς ως ΥΠΕΞ καλεί τους αλβανούς να έρθουν στην χώρα μας. Η δεύτερη προδοσία μετά του Παπούλια που το 1985 άρει το εμπόλεμο με την Αλβανία...

Ποια είναι όμως η χώρα για την οποία ο Σαμαράς άνοιξε την πόρτα της εισόδου στην Ε.Ε.; 
 
Ας δούμε αυτό το κρίσιμο ζήτημα τόσο από την πλευρά των «ευρωπαϊκών παραδόσεων», που υποτίθεται ότι θα πρέπει να διέπουν κάθε κράτος – μέλος της Ε.Ε, αλλά και από την πλευρά των Ελληνικών συμφερόντων, ώστε να κρίνουμε αν η συγκεκριμένη «εντολή Σαμαρά», δόθηκε για το καλό ή το κακό του τόπου.

Οφείλουμε να θυμηθούμε τα τέλη δεκαετίας του 80 και συγκεκριμένα τις 28 Αυγούστου του 1987, πρώτα – πρώτα, όταν η Αλβανία εκμεταλλευόμενη την άρση του εμπολέμου άδειασε τις φυλακές της, προωθώντας προς την Ελλάδα πλειάδα κακοποιών στοιχείων, που ως αποτέλεσμα είχε το πρώτο κύμα εγκληματικότητας λαθρομεταναστών. 

Ακόμη και σήμερα 27 ολόκληρα χρόνια μετά από εκείνη την απόφαση του ΠΑΣΟΚ, οι αλβανοί τοποθετούνται στην κορυφή των στατιστικών σχετικά με την εγκληματικότητα των ξένων. Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα που η μετακίνηση μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας θα γίνεται πλέον με κανόνες που αρμόζουν σε κράτη μέλη της Ε.Ε.

Το δεύτερο που αξίζει να θιγεί είναι ότι ακόμα και σήμερα, πολλά χρόνια μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος, η Αλβανία συνεχίζει να καταπιέζει παράφορα την ελληνική μειονότητα. Αρκεί μόνο και μόνο να θυμηθούμε τον Αριστοτέλη Γκούμα που τον δολοφόνησαν αλβανοί επειδή μιλούσε ελληνικά. 

Σας παραθέτουμε σχετικά με βίντεο με την ομιλία του Πολιτικού Κρατούμενου, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Χρήστου Παππά, στο μνημόσυνο του Ήρωα.



Πέραν των παραπάνω ερχόμενοι στα τελευταία νέα περί των «ελληνοαλβανικών διμερών σχέσεων», οφείλουμε βεβαίως να αναφέρουμε την στρατιωτική συνεργασία Αλβανίας – Τουρκίας, όπως και το γεγονός ότι η Αλβανία αρνήθηκε να οριοθετήσει ΑΟΖ με την Ελλάδα και αμφισβητεί τα υφιστάμενα σύνορα ονειρευόμενη «Τσαμουριές» και «εθνοκαθάρσεις» εναντίον των Ελλήνων.

Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου