" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Η θρασύτατη προπαγάνδα των ΚΚέδων: Όταν ο θύτης παρουσιάζεται σαν θύμα


Είναι γνωστή η προσπάθεια των κομμουνιστών, όπως και των υπόλοιπων μαρξιστών και μπολσεβίκων, να θυματοποιούνται. Από την ίδρυση του, το απόκομμα αυτό του εγκλήματος και της προδοσίας, παρουσιάζονταν πάντοτε ως θύμα, ενώ είναι γνωστή η ροπή του σε διάφορες έκνομες και εγκληματικές πράξεις. Το όνομα του έχει γίνει συνώνυμο του εγκλήματος, της προδοσίας, της κλεψιάς, της ρουφιανιάς και πολλών άλλων απεχθεστάτων πράξεων.
Ο Έλληνας βίωσε πολλές φορές στο πετσί του την «κοινωνική προσφορά» αυτών των μισελλήνων. Την ώρα που ο Λαός μας υπέφερε τα πάνδεινα από την τριπλή κατοχή, κάποιοι εξ αυτών των «προλετάριων» υπέγραφαν συμφωνίες και τις κατοχικές δυνάμεις, βίαζαν, λεηλατούσαν, δολοφονούσαν και ερήμωναν ολόκληρες περιοχές της πολύπαθης Πατρίδας μας


Η αγάπη τους για αίμα, χρήμα και εξουσία φτάνει στα όρια της παράνοιας.

Οι προβοκατόρικες ενέργειες τους σε κάθε λαϊκό ξεσηκωμό είναι γνωστές και αποδεδειγμένες. Πολύ πρόσφατο παράδειγμα είναι η φύλαξη του άντρου της διαφθοράς, γνωστού και ως κοινοβούλιο, από μέλη του ΠΑΜΕ. Τα τάγματα εφόδου των μαρξιστών, ως πραιτοριανοί του καθεστώτος, επιτέθηκαν με ρόπαλα στους διαδηλωτές και ξυλοκόπησαν πολλούς από αυτούς. Πρωταγωνιστής και καθοδηγητής των μαρξιστών τραμπούκων ήταν ο γνωστός επαγγελματίας συνδικαλιστής Πουλικόγιαννης, το πρόσωπο του οποίου έχει αποτυπωθεί πολλές φορές από τον φωτογραφικό φακό σε ξυλοδαρμούς πολιτών και αστυνομικών.

Προσπαθώντας να το παίξει για άλλη μια φορά θύμα, το κόμμα του άκρατου υλισμού και του έμφυτου χαφιεδισμού (ΚΚΕ), έβγαλε μια ανακοίνωση παραληρηματικού χαρακτήρα, με την οποία κατηγορεί την Χρυσή Αυγή για μια δήθεν επίθεση που έγινε στα γραφεία του μορφώματος στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση των θαυμαστών του Πολ Ποτ «το ΚΚΕ καταγγέλλει θρασύδειλη επίθεση των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής» και σημειώνει:

«Για άλλη μια φορά φαίνεται για ποιον δουλεύουν και ποιον πραγματικά στοχεύουν. Από την μία υπερασπίζονται, με πείσμα, τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των μεγαλοεπιχειρηματιών και άλλων καπιταλιστών, διεκδικώντας φοροαπαλλαγές και οφέλη για όλους αυτούς, με ταυτόχρονη μείωση μισθών και δικαιωμάτων για τους εργαζόμενους. Από την άλλη προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το λαό, χτυπώντας την πρωτοπορία του το ΚΚΕ, να μην τον αφήσουν να σηκώσει κεφάλι. Δεν θα τους περάσει».

Χρειάζεται πράγματι πολύ θράσος για να κατηγορούν οι δωσίλογοι όλων των Εθνικών Αγώνων τη Χρυσή Αυγή ως κόμμα των εφοπλιστών και των αφεντικών, όταν οι ίδιοι κατέχουν μετοχές σε ναυτιλιακές εταιρείες, όταν είναι γνωστή η συμμετοχή τους στο σκάνδαλο με της πώληση της εταιρείας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» στον ΟΤΕ, όταν πρώτοι αυτοί εφάρμοσαν τα αντιεργατικά μνημονιακά μέτρα σε βάρος των εργαζομένων στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και στον 902.

Προκαλεί τον γέλωτα η ανακοίνωση των νοσταλγών των γκουλάγκ όταν αναφέρονται στην δήθεν πρωτοπορία τους στον Λαό. Την απάντηση τους οι κόκκινοι συκοφάντες την πήραν πολύ πρόσφατα από τον ίδιο τον Λαό στις φτωχογειτονιές του Πειραιά, του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας και της Νίκαιας, εκεί όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυριολεκτικά σάρωσε και αναδείχτηκε ως η κύρια δύναμη έκφρασης του εξαθλιωμένου αλλά πάντοτε υπερήφανου ΕΛΛΗΝΑ. Περαστικά σας «σύντροφοι»...

Ζήτω η Νίκη!
Θεόδωρος Χλωρίδης - Τ.Ο. Πέλλας 


Πηγή: xathess.gr

Υ.Γ. Φωτογραφίες πριν και... μετά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου