" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή «καρφώνει» τον Σαμαρά: Μας είχε ορκιστεί ότι θα ξεριζώσει την Χρυσή Αυγή

Η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή «καρφώνει» τον Σαμαρά: Μας είχε ορκιστεί ότι θα ξεριζώσει την Χρυσή Αυγή

Νέες δεσμεύσεις Σαμαρά προς αμερικανοσιωνιστές ότι θα συνεχίσει τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Μπορεί ο δοτός πρωθυπουργός να φροντίζει την τήρηση αποστάσεων από την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, ώστε να επικαλείται την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη, για τα αίσχη που συμβαίνουν, όμως οι σιωνιστές δεν έχουν τέτοιες «δημοκρατικές» ευαισθησίες. 

Είδαμε χθες την ομιλία του Σαμαρά στο σιωνιστικό συνέδριο, στο οποίο ανεφέρθη κωδικά στην Χρυσή Αυγή, αποφεύγοντας τις ευθείες αναφορές, κρυπτόμενος πίσω από το δάκτυλο του για την προεδρία του στο Συμβούλιο των Σκευωρών.  

Θυμίζουμε ότι αυτό που αποτελεί απόδειξη ενοχής Σαμαρά για την πολιτική φύση των διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι η υπόσχεση του προς τους σιωνιστές ότι θα εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή. Τις υποσχέσεις Σαμαρά τις είχε ομολογήσει ο Μπαλτάκος στο γνωστό βίντεο και τις αρνείται έκτοτε ο πρωθυπουργός. Όπως επί λέξει είχε πει ο Μπαλτάκος: «Πήρε τους άλλους δύο και του γ…σε τα πρέκια. Το Αθανασίου και τον Δένδια: «με κοροϊδέψατε, με δουλέψατε, τι είν’ αυτά, ξεφτιλίστηκα!». Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι «τελείωσε, τους έδεσα, γεια σας!» και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς».

Σε ανακοίνωση της, λοιπόν, η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) του περιβόητου εντολέα Δαυίδ Χάρις, «καρφώνει» τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι στην ομιλία του τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη «είχε ορκιστεί ότι θα ξεριζώσει την Χρυσή Αυγή», ενώ σπεύδει να συμπληρώσει στο ρεπορτάζ, σχετικά με την χθεσινή ομιλία Σαμαρά, για τον «αγώνα του Σαμαρά ενάντια στο ρατσισμό», ενώ λίγο πιο κάτω υπάρχει η αναφορά για τον «καλό φίλο του Σαμαρά», Νεντανιάχου.

Πως αλήθεια, αγωνίζεται ο Σαμαράς εναντίον του «ρατσισμού», όταν κάνει εγκάρδιες αναφορά στον «καλό του φίλο», αλλά ρατσιστή Νεντανιάχου; Θυμίζουμε ενδεικτικά ότι ο Νεντανιάχου, διατελέσας τρεις φορές πρωθυπουργός του Ισραήλ συνέχισε την ρατσιστική αντιμετώπιση των Παλαιστινίων και την πολιτική του εποικισμού και της εθνοκάθαρσης εναντίον τους. Συνεπώς δεν είναι ο "ρατσισμός" που απασχολεί τους σιωνιστές, αλλά το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν προτίθεται να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα καμίας ξένης δύναμης, παρά μόνο να αγωνιστεί για τους Έλληνες, αξία που είναι καταδικαστέα στην εποχή των εθελόδουλων και στην χώρα των ξενόδουλων. 

Το ζητούμενο, στο οποίο στέκεται ιδιαιτέρως η ανακοίνωση της AJC είναι η «ανανέωση του όρκου εναντίον της Χρυσής Αυγής» από τον Σαμαρά, ο οποίος εκ νέου δεσμεύτηκε για την αντιμετώπιση του τρίτου πολιτικού κόμματος του τόπου. Τόσο ξενόδουλος είναι ο Σαμαράς, ώστε να δίνει γη και ύδωρ στους σιωνιστές, καταλύοντας το πολίτευμα και καταληστεύοντας τους Έλληνες, προκειμένου να επιβάλλει την θέληση τους.

 Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου