" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Υπάλληλος του Μπόμπολα - πολιτικάντης του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

Υπάλληλος του Μπόμπολα - πολιτικάντης του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

Δεν έχει περάσει μήνες από τότε που προτείναμε εν είδει ειρωνείας την κατάργηση της μυστικότητας της ψήφου, ως απάντηση στις «περισπούδαστες» αναλύσεις περί του «προφίλ του ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής». Οι αναλύσεις αυτές συνεχίζονται μέχρι και σήμερα 22 ημέρες μετά το πέρας των ευρωεκλογών, αποδεικνύοντας ότι το μοναδικό πρόβλημα του καθεστώτος είναι η Χρυσή Αυγή, δηλαδή η φωνή της Αλήθειας μέσα στο Κοινοβούλιο.

Παρότι, όπως προείπαμε, δεν έχει περάσει ούτε μήνας, ήδη βρέθηκε ο πολιτικάντης που θα το προτείνει ευθέως και ανερυθρίαστα, μέσα από άρθρο του, που αλλού, στην φυλλάδα του Μπόμπολα. Ο λόγος για τον Ιωάννη Καψή. Ο Ιωάννης Καψής, όπως μας βεβαιώνει το βιογραφικό του, έχει υπάρξει υπουργός της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ, πορεία την οποία ακολούθησαν και τα παιδιά του. Ο μεν Παντελής απευθείας, όντας και αυτός υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Μανώλης εμμέσως όντας προϊστάμενος στο γραφείο τύπου της κλεπτοκρατίας, το MEGA. Σπανίζει, βεβαίως, ολόκληρη οικογένεια να δουλεύει για το ίδιο αφεντικό, όπως στην περίπτωση της οικογένειας Καψή, όμως από ότι φαίνεται ο κ. Μπόμπολας είναι από αυτούς που τιμούν και προφυλάσσουν τον ιερό θεσμό της οικογένειας.

Σας παραθέτουμε επίμαχο απόσπασμα από το άρθρο - έμεσμα του Ιωάννη Καψή στη φυλλάδα του Μπόμπολα:

«Οι πανηγυρισμοί δεν κατόρθωσαν εν τούτοις ν' αποκρύψουν την οδυνηρή πραγματικότητα: μόνος κερδισμένος ήταν η Χρυσή Αυγή. Και το χειρότερο: Το Δίστομο τίμησε φέτος τα 70 χρόνια των θυμάτων της ειδεχθέστερης ανθρωποσφαγής των Ναζί, την εξόντωση όλων των κατοίκων του. Λίγες μέρες πριν ένα 5% των κατοίκων του είχε ψηφίσει Χ.Α.
Θα άξιζε, αν ήταν δυνατόν, να παραβιασθεί η μυστικότητα της ψήφου και αυτοί του 5% να εξεταστούν από ψυχιάτρους για να ερμηνεύσουν το νόημα της ψήφου τους. Τι ήθελαν να πουν; Ότι ορθά οι Ναζί εξετέλεσαν τους προγόνους τους; Κάτι ανάλογο θ' άξιζε και για τους ψηφοφόρους της Νίκαιας και του Κερατσινίου. Κάθε χρόνο τιμούν τα θύματα του Μπλόκου της Κοκκινιάς καταθέτοντας στεφάνια στην αιματοποτισμένη Μάνδρα, αλλά στις εκλογές ψηφίζουν Χ.Α. Υπάρχει καλύτερος χαρακτηρισμός της παραφροσύνης;»

Θα αντιπαρέλθουμε τις ανοησίες περί «ναζισμού» και «μπλόκου Κοκκινιάς», αφού αυτό είναι αποκύημα της καθεστωτικής προπαγάνδας, προκειμένου να καταπολεμηθεί η Φωνή της Αλήθειας και να επικρατήσουν οι απευθείας αναθέσεις έργων, η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και γενικότερα η απάτη.

Θα αντιστρέψουμε, όμως, το ερώτημα στον κ. Καψή, αποδεχόμενοι την «πρόκληση». 8% του Ελληνικού Λαού ψήφισε το κόμμα που μας έβαλε στο μνημόνιο και εφάρμοσε πολιτικές που είχαν ως αποτέλεσμα 7000 αυτοκτονίες και 1.500.000 απελπισμένους (τουλάχιστον…). Ας καταργηθεί η μυστικότητα της ψήφου, προκειμένου να εξεταστούν οι ψηφοφόροι του γιού σου και να μας πουν αν επιχαίρουν την καταλήστευση του δημοσίου χρήματός, αν πανηγυρίζουν για τις αυτοκτονίες τόσων χιλιάδων Ελλήνων και τι αισθάνονται όταν βλέπουν Έλληνες να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό.

Ας ερωτηθούν από ψυχίατρο, οι γηραλέοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι στήριξαν στις εκλογές την εν λόγω εγκληματική οργάνωση που τους έριξε την σύνταξη στα 300€. Χαίρονται για αυτή την εξέλιξη που τους οδήγησε στην απελπισία; Διακατέχονται από πολιτικό μαζοχισμό και στήριξαν το ΠΑΣΟΚ;

Εν τέλει εμείς του κάνουμε του κ. Καψή και μία άλλη ρηξικέλευθη πρόταση. Ας καταργηθεί η μυστικότητα της ψήφου ακόμα και εκείνη την ίδια τη στιγμή της ψηφοφορίας. Ας αιτιολογεί ο κάθε ένας από εμάς τον λόγο που θα ψηφίσει, αυτό που σχεδιάζει να ψηφίσει. Τολμάει να πει στον γιό του, τον υπουργό, να προτείνει κάτι τέτοιο στο υπουργικό συμβούλιο;

Νομίζουμε πως όχι, γιατί οι ψηφοφόροι τόσο της ΝΔ, όσο και του ΠΑΣΟΚ ντρέπονται να πουν στα παιδιά τους ότι θα ψηφίσουν τα κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα και το μέλλον τους. Αυτές οι δουλειές (η ψήφος στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ) γίνονται μόνο στα σκοτάδια… 

 Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου