" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Αρτέμη Σώρρα,συνέχεια - Εχεις την καλοσύνη να μου κανεις μια μικρή εξυπηρέτηση;- Το δικαστήριο σας μαρανε ρεεεεεεε!

Ρε Σωτήρα, 

έχεις την καλοσύνη να μου κανεις μια μικρή εξυπηρέτηση; Θα μου υποχρέωνες. Θα ήθελα να τσεκάρεις κάτι εκεί στο Λόντον που βρίσκεσαι.
Ο Διαμαντόπουλος κατέθεσε στο περιβόητο δικαστήριο ότι κάποια Λονδρέζικη εταιρεία ονομαζόμενη RED PANTHER LIMITED είναι δικαιούχος των τρίλιονς οβ ντόλαρς με πληρεξούσιο τον Μάκη:


Το ίδιο είχε καταθέσει και ο Μάκης:


Εδώ βλέπε το έγγραφο όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Λονδρέζικηςεταιρείας RED PANTHER LIMITED εξουσιοδοτεί τον Μάκη, όπως ακριβώς κατέθεσε ο Διαμαντόπουλος:
http://imgur.com/a/snNE0#2 Το πρόμπλεμ είναι ότι το UK Companies House, δηλαδή το επίσημο μητρώο επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει ότι η εν λόγω εταιρεία διαλύθηκε, κατέβασε τα ρολά, όπως θέλεις πες το, τον Μάιο του 2011, δηλαδή δυο χρόνια πριν γίνει το δικαστήριο:


Θα μπορούσες να πεταχτείς εκεί που δήλωσε η εταιρεία την έδρα της να κοιτάξεις αν ακόμη υπάρχει, μήπως το UK Companies House κάνει λάθος; Η διεύθυνση είναι:
46 WILSON CLOSE BISHOPS STORTFORD HERTFORDSHIRE
Από το σπίτι σου μια ωρίτσα θα σου πάρει με τον αυτοκινητόδρομο M11:


Ζήτα κάποιον James Salmon. Είναι αυτός που εξουσιοδότησε τον Μάκη. Αυτός είχε ιδρύσει την εταιρεία:


Αλλά πάλι, αυτός ο James Salmon έχει ιδρύσει αρκετές εταιρείες που έχουν διαλυθεί:
http://www.companydirectorcheck.com/james-peter-salmon
Βρε Σωτήρα, σε παρακαλώ, εξυπηρέτησε με. Φαντάσου ο Μάκης και ο Διαμαντόπουλος στις ορκωτές καταθέσεις τους στο δικαστήριο να δήλωσαν ότι δικαιούχος των τρίλιονς οβ ντόλαρς που θα σώσουν των πλανήτη είναι μια εταιρεία η οποία είχε διαλυθεί δυο χρόνια νωρίτερα;

Φαντάσου.

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

ΥΓ. Αυτά είναι τα χάλια αυτού του μπουρδέλου που λέγεται κράτος που όχι μόνο σας αφήνει να κυκλοφορείτε ελεύθεροι αλλά και να καταθέσετε σε δικαστήριο "υπό όρκο" οποιαδήποτε μ@λ@κία σας κατέβει και μετά να σας αφήνει πάλι ελεύθερους.

katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου