" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Το αγωνιστικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης



Η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" ανέγνωσε το αγνωστικό μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου μέσα από τα κελιά της Τιμής.
"Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, από τα κελιά της Τιμής χαιρετώ τον αγώνα σας, χαιρετώ τον καθένα από εσάς ξεχωριστά που δεν τους πιστεύετε, που σπάτε την συνομωσία της σιωπής και που αντιστέκεστε στο σύστημα της διαφθοράς.
Ο δρόμος που διαλέξαμε είναι δύσκολος, μα είναι ο μοναδικός καθαρός δρόμος, ο δρόμος του αγώνα για πατρίδα και ελευθερία. Συνεχίστε έτσι λοιπόν, μην το βάζετε κάτω και αργά ή γρήγορα θα νικήσουμε.
Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Αρτέμη Ματθαιόπουλο για τον δήμο της Θεσσαλονίκης και στον Νίκο Χρυσομάλλη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στα παιδιά της Χρυσής Αυγής που επί σειρά ετών αγωνίζονται στο Κίνημά μας.
Εμπρός λοιπόν συναγωνιστές και συναγωνίστριες συνεχίστε τον αγώνα κάντε τους να χάσουν τον ύπνο τους. Ζήτω η Νίκη!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου