" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ : ΣΤΗΝ Ν.Δ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η Χ.Α "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ".(ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ" ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΒΕΤΑΙ.
Μια άλλη πτυχή του κοψίματος Βελόπουλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ έδωσε πριν λίγο ο ίδιος ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Real FM, πέρα από τις αντιδράσεις του κόσμου προς τον Βελόπουλο για το "πού πάει", υπήρχε τελικά και παρέμβαση από το Μαξίμου για να τελειώσει άδοξα και εν τη γενέσει της η συνεργασία.
Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Σαμαρά, Κώστας Μπούρας ανέλαβε την βρώμικη δουλειά, καθώς ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν τα... έλεγε καλά όσον αφορά το θέμα των πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής.


Όπως είπε ο ίδιος αιτία ήταν η άποψή του πως "δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία" για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και αδίκως και αβάσιμα παραμένουν προφυλακισμένοι ο Αρχηγός και οι βουλευτές, μια άποψη την οποία είχε εκφράσει πολλάκις στις εκπομπές του.

Αυτή η "εκτός γραμμής" άποψη, που είναι όμως και γνώμη όλων των Ελλήνων και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα στις κάλπες, ήταν το κομβικό σημείο για να κοπεί η υποψηφιότητα Βελόπουλου με εντολή Σαμαρά και σιωνιστών.
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πια οι καταρρέοντες του Μαξίμου που μέσα στον πανικό τους καρφώνονται συνεχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου