" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Εθνική προσβολή: Τούρκοι φωτογραφίζονται ημίγυμνοι στα βεβηλωμένα μνήματα των Ελλήνων της Κύπρου!

Εθνική προσβολή: Τούρκοι φωτογραφίζονται ημίγυμνοι στα βεβηλωμένα μνήματα των Ελλήνων της Κύπρου!
Ιερή αγανάκτηση και αποτροπιασμό προκαλεί η φωτογράφηση που έκαναν, μοντέλα τουρκικής καταγωγής, σε κοιμητήρια τα οποία βεβηλώθηκαν και βεβηλώνονται από κατοχικές δυνάμεις στη κατεχόμενη Κύπρο. Στις φωτογραφίες ένας άνδρας και μια γυναίκα φαίνονται να ποζάρουν «παθιασμένοι» ανάμεσα στα μνήματα χρησιμοποιώντας το κοιμητήριο και τα βεβηλωμένα μνήματα ως σκηνικό!

Την τραγικότητα της όλης υπόθεσης έρχεται να συμπλήρωσει και μια «λεπτομέρεια». Αυτή δεν είναι άλλη από την ξεκάθαρη εμφάνιση ονόματος του αποθανόντα «Γεώργιος Δημητρίου, θανών τη 28.11.1953, ετών 65». Για τις εν λόγω φωτογραφίες δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη αντίδραση από την Ελληνοκυπριακή πλευρά.

Μόνο το Λαϊκό Εθνικό Μέτωπο Ε.ΛΑ.Μ. εξέδωσε ανακοίνωση την οποία αναφέρει:
Τις τελευταίες μέρες ακούγαμε κατά σωρηδόν διάφορες κατηγορίες εναντίον των μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μέχρι και αδικαιολόγητες συλλήψεις στελεχών του με απώτερο σκοπό να φιμώσουν την αντίθετη φωνή και την αντίθεση.
Τα «αδέλφια» για τους γνωστούς νεοταξίτες πολιτικάντηδες μας προέβησαν σε μια άκρατη πρόκληση. Θα προβούν όμως σήμερα στις ίδιες δηλώσεις καταδίκης όλοι όσοι κατηγορούσαν το κίνημα μας;

Αυτή την φορά οι "αδελφοί μας" δεν σεβάστηκαν ούτε τους τάφους των συμπατριωτών μας που βρίσκονται στα κατεχόμενα. Ημίγυμνα μοντέλα ασελγούσαν ποζάροντας επάνω στους τάφους.

Οι διάφοροι επαναπροσεγγιστές που με τόση ευκολία σε κάθε ευκαιρία τρέχουν να κατηγορήσουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), δεν τους βλέπουμε να τρέφουν την ίδια ευαισθησία όταν πρόκειται για τους αδελφούς τους. Το ίδιο και όλα τα πολιτικά κόμματα, από ΑΚΕΛ εως ΔΗΣΥ, που έτρεξαν να απολογηθούν στον Ταλάτ και να καταδικάσουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Φιλία  βασισμένη πάνω σε ψέματα και ουτοπικές ιστορίες δεν γίνεται. Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο και την φτηνή τους προπαγάνδα. Θα τους δώσει την καλύτερη απάντηση στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, γιατί ο λαός μας έχει αξιοπρέπεια και Εθνική υπερηφάνεια.

Γραφείο Τύπου 
  Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου