" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ»


αρχείο λήψης
Ανακοίνωση για την «παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού» εξέδωσε το σφυροδρέπανο ΠΑΜΕ, στην οποία εκτός από τις συνήθεις ψευδείς, αποπροσανατολιστικές και υβριστικές αναφορές στην Χρυσή Αυγή και την άκρατη μεταναστολαγνεία, ξεχωρίσαμε ένα σημείο, το εξής:

«Οι κορώνες περί Δημοκρατίας και Δικαιωμάτων δεν κρύβουν τις ευθύνες τους για την ανάπτυξη της ΧΑ και άλλων φασιστικών ομάδων. Έχει ευθύνη η κυβέρνηση και ο υπουργός Δικαιοσύνης και πρέπει να απαντήσουν πως βρέθηκε Δικαστικός να εγκρίνει καταστατικό Σωματείου στη Ζώνη του Περάματος με την επωνυμία Σωματείο Ελλήνων Εργαζομένων στη Ζώνη».

Τους πείραξε η λέξη «ελληνικό» στην επωνυμία του Σωματείου! 
 Ομοίως τους ενοχλεί κάθε αναφορά στην Ελλάδα, στους Έλληνες και σε κάθε τι ελληνικό! Οι κόκκινοι προδότες μας θέλουν κιμά στη μηχανή της παγκοσμιοποίησης. Βρίσκονται πάντα στην υπηρεσία ενός ξένου αφέντη. Κάποτε της (αλήστου μνήμης…) «μαμάς» Σοβιετίας, σήμερα της αστερόεσσας. Και χθες και σήμερα και πάντα, του διεθνούς σιωνισμού! Αυτοί είναι οι «Έλληνες» κομμουνιστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου