" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Εν ψυχρώ δολοφονία 15χρονου Παλαιστινίου από τον Ισραηλινό στρατό

Νέα «κατορθώματα» από «την μοναδική δημοκρατία στη Μέση Ανατολή», όπως με απύθμενη υποκρισία χαρακτηρίζουν το κράτος του Ισραήλ οι διάφοροι φιλελεύθεροι.

Ένα 15χρονο παιδί από την Παλαιστίνη προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο της σιωνιστικής θηριωδίας στο Ισραήλ. Ο νεαρός Γιούσεφ Σάμι Σιαουαμρέχ πήγε την Τετάρτη 19 Μαρτίου για να μαζέψει χόρτα, μαζί με δύο συνομήλικους φίλους του. Έκαναν, όμως, «το λάθος» να επιχειρήσουν να τα μαζέψουν κοντά στο τείχος που έχει χτίσει ο Ισραηλινός στρατός κατοχής.
  Το παιδί δολοφονήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από Ισραηλινό στρατιώτη, ενώ τα άλλα δύο παιδιά συνελήφθησαν. Ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού στρατού παρουσίασε ως απολύτως φυσιολογική αυτή την εν ψυχρώ δολοφονία, θεωρώντας ότι τα τρία παιδιά «σαμποτάριζαν τον φράχτη ασφαλείας».

Είναι ολοφάνερο ότι για το κράτος του Ισραήλ η ζωή των Παλαιστινίων δεν έχει την παραμικρή αξία και σημασία. Φυσικά, (και) για την άνανδρη αυτή δολοφονία κανένας Μουίζνιεκ και κανένας Ντέιβιντ Χάρις δεν θα βγάλει καταδικαστική ανακοίνωση.

Καμία «αντιφασιστική» και  «αντιρατσιστική» οργάνωση δεν πρόκειται να διοργανώσει συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, όπως έκαναν με τον 15χρονο από την Τουρκία, που δολοφονήθηκε από την κυβέρνηση. Και φυσικά κανένας Ψαρράς δεν πρόκειται να στηλιτεύσει το γεγονός, αφού οι σιωνιστές τον τιμούν για τα φιλοεβραϊκά βιβλία που εκδίδει και όχι για να καταγγέλλει τα εγκλήματά τους. Ανθέλληνας είναι ο τύπος όχι «κορόιδο»…

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου